首页
登录
职称英语
Overhead bridges are found in many parts of Singapore, especially in places
Overhead bridges are found in many parts of Singapore, especially in places
游客
2023-10-09
70
管理
问题
Overhead bridges are found in many parts of Singapore, especially in places where traffic is heavy and crossing the road is dangerous.
The purpose of these bridges is to enable people to cross roads safely. Overhead bridges are used in very much the same way as zebra crossing(斑马线). They are more efficient although less convenient because people have to climb up a long flight of steps. This is inconvenient especially to older people. When people use an overhead bridge, they don’t hold up traffic. However, when they cross a busy road using a zebra crossing, traffic is held up. This is why the government has built up many overhead bridges to help people and to keep traffic moving at the same time.
For their own safety, people should be encouraged to use them instead of risking their lives by dashing(闯) across the road. Old people, however, may find it a little difficult climbing up and down the steps, but it is still advisable for them to use overhead bridges.
Overhead bridges serve a very useful purpose. This will prevent unnecessary accidents and loss of life.
选项
A、they don’t hold up traffic and they are safer
B、people can have a better view of the city
C、they are more convenient to use
D、they can save a lot of time and space
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3084603.html
相关试题推荐
______byBritain’scontroloftheseas,especiallybytherisingtideofemigrat
Manyofthepeopleandplacesinthebookhavebeen________inthenamesofstree
FlywithSingaporesAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreetickets.Th
FlywithSingaporesAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreetickets.Th
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
FlywithSingaporeAirlinestoAustraliaandyoucouldwinfreeticket.Ther
Increasingly,overthepasttenyears,peopleespeciallyyoungpeoplehave
Increasingly,overthepasttenyears,peopleespeciallyyoungpeoplehave
随机试题
PASSAGETWOMarineanimals.根据题目中thelifeopportunities定位到第3段。第3段第4句说“灭绝发生后,许多曾经算是
Manstillhasalottolearnaboutthemostpowerfulandcomplexpartofhis
TheQuantifiedSelf-CountingEveryMomentTheideaofmeasur
患儿,男,10岁,反复腹痛、腹胀近1个月。大便时干时稀,有时大便含有较多黏液和血
具有胃黏膜保护作用的药物是<P>A.硫酸铝<br>B.雷尼替丁<br>C.氢氧化
毒物中毒的严重程度与后果往往取决于作用毒物的剂量、作用的时间以及诊断和救治是否准
腮腺导管开口于A.平对上颌第一磨牙牙冠的颊黏膜上 B.平对上颌第二磨牙牙冠的颊
下表为我国某商业银行201X年度资本、资产相关数据。 根据以上资料,回答下
存出保证金通过“其他应收款”科目核算。()
最新回复
(
0
)