首页
登录
职称英语
Foreign investment is expanding rapidly all over the world. Most of the fore
Foreign investment is expanding rapidly all over the world. Most of the fore
游客
2023-10-08
70
管理
问题
Foreign investment is expanding rapidly all over the world. Most of the foreign companies who have invested in the U. S. are Japanese and European. An example of the Japanese company in the U. S. is Toyota Motor Company, which produces cars. An example of a European company is Nestle of Switzerland. Nestle is a European company, but 99% of its in vestment are in other countries.
In Europe, there are many examples of foreign investment. Many American companies have invested in Europe, and many Japanese companies have also invested in Europe.
In recent years much foreign investment have shifted from the U. S. and Europe to Asia. Many companies from Japan, the United States and Europe are investing heavily in China. Other parts of Asia, such as India and the countries of Southeast Asia, are attracting a lot of American, Japanese and European investment as well.
选项
A、Foreign investment in China.
B、Foreign investment in the U.S.
C、Foreign investment all over the world.
D、How to invest in other countries.
答案
C
解析
主旨大意题。根据短文大意可知,本文主要讲述世界各地的外商投资情况。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3082490.html
相关试题推荐
Manyastudent_____theimportanceoflearningaforeignlanguage.A、haverealize
Thecompanyisshortofmoneyandthinkingaboutattractingforeigncapital.这家公
据报道,迄今为止,外国保险公司已打入中国19个城市。Itisreportedthatforeigninsurancecompaniesashav
ThehomecomputerindustryhasbeengrowingrapidlyintheUnitedStatesfor
ThehomecomputerindustryhasbeengrowingrapidlyintheUnitedStatesfor
ThehomecomputerindustryhasbeengrowingrapidlyintheUnitedStatesfor
Ifyoutravelinaforeigncountry,atour______maysaveyoualotoftrouble.
Theforeignlanguagesschoolhasalargecollectionofbooks,______areinEngl
[originaltext]Shoppinginaforeigncountrycanbealotoffun-tryingtode
[originaltext]Shoppinginaforeigncountrycanbealotoffun-tryingtode
随机试题
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarer
IntheUnitedStates,thefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswe
[originaltext]AbrahamLincolnwasborninalogcabininKentuckyonFebruar
每个人都知道,学习对一个人的成长是至关重要的。Asisknowntoall,learningisimportanttoone’sgrowi
上海公积金管理中心推出的“以房自助养老”协议约定:()岁以上的老年人,可以将自己
服用后宜多饮水的药物是A:健胃消食片 B:止咳糖浆 C:扑热息痛(对乙酰氨基
某单位向商店订购定价为100元的某商品80件,单位订货员向商店经理提出:“如果商
女性,45岁,活动后心悸气促15年,加重伴双下肢水肿3个月,近1周不能平卧。体查
下列关于城镇土地使用税的纳税义务发生时间,表述错误的是( )。 A.纳税人购
最新回复
(
0
)