首页
登录
职称英语
You have probably seen ads in newspaper or on television for mail-order comp
You have probably seen ads in newspaper or on television for mail-order comp
游客
2023-10-06
68
管理
问题
You have probably seen ads in newspaper or on television for mail-order companies. Perhaps a catalogue has been sent to you. Why do people buy things they have not seen in person? Some people believe that things can be bought more cheaply by mail. Another good thing about buying by mail is that it is easier and more enjoyable to sit at home and work through a catalogue than to shop around the stores. With a catalogue from a large company, you have your own shop window for almost everything you want to buy.
Buying from a catalogue is so easy. It saves the shopper time and trouble. Sometimes, it saves the shopper money, too. But people often buy more than they can really afford or need, because many things look so good to them They can probably pay a certain part of the full price-a down payment. Then they pay a certain amount of money every month until the goods is paid for in full. But by then they often find what they have bought are of no use at all. [br] We know from the text that______.
选项
A、a catalogue may show you what a company is selling
B、it is easier and more enjoyable to shop around stores
C、you can set up your own shop with a catalogue
D、it is more expensive to buy through a catalogue
答案
A
解析
归纳题。本题可以用排除法。文章主要是讲邮购购物比逛街购物所具备的优点,所以选项B明显不正确;文章通篇都没有讲到开商店所以C也不正确;文章并 没有提到邮购购物更贵,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3077186.html
相关试题推荐
Telephone,televisionradio,andtelegraphallhelppeoplecommunicatewith
Telephone,televisionradio,andtelegraphallhelppeoplecommunicatewith
Telephone,televisionradio,andtelegraphallhelppeoplecommunicatewith
Inthefirstsentence,theword"newcomers"(Line1,Para.1)probablymeans___
Inthefirstsentence,theword"newcomers"(Line1,Para.1)probablymeans___
Inthefirstsentence,theword"newcomers"(Line1,Para.1)probablymeans___
Isawinthenewspaperateachingpost(advertise)______.advertised
CATVisashortwayofsaying"communityantenna(天线)television".But"cabl
Amanualworkerprobablyearnsmoremoneythanamanwhodoesmentallabor.For
Althoughwemightnotliketoadmitit,commercialsontelevisionandad
随机试题
Farmersdonotlikecrows(乌鸦)becausethesebirdseatnewly-plantedseeds(种
InEurope,therehasbeenaseriousdeclineinphysicalactivityoverthepa
[originaltext]W:it’samiraclethatRobertcameoutoftheaircrashalive.M:
Iwillnever______theexperiencesofthefouryearsatHowardUniversity,thou
Accordingtotheinteriorministry,howmanygeneralsaretoendtheirservice?
历史上,小说作为一种文学形式经常被忽视和否定。尽管如此,对社会发展来说,小说起着不可磨灭的作用。Inhistory,novel,asaformofli
有关妇科检查准备和注意事项,下述哪项不妥A.检查时应认真、仔细 B.防止交叉感
主含士的宁等生物碱类成分的药材是A.小茴香B.砂仁C.苦杏仁D.决明子E.马钱子
下列对环氧合酶-2有选择性抑制作用的药物是A.美洛昔康B.阿司匹林C.双氯芬酸钠
当事者和观察者对当事者行为原因的解释往往有明显的不同,这表明()影响归因过程及
最新回复
(
0
)