首页
登录
职称英语
If you feel tired all the time, you don’t necessarily need to go to bed earli
If you feel tired all the time, you don’t necessarily need to go to bed earli
游客
2023-10-06
63
管理
问题
If you feel tired all the time, you don’t necessarily need to go to bed earlier -- the solution could he as simple as taking a five-minute afternoon nap.
Children under five have an abundance of energy and one of the reasons is because they nap once or twice a day. Many sleep experts think we’re programmed to take a nap during the day, and gating back into this habit can be a solution for those who feel tired all the time.
Prof. Chris Idzikowski of the Sleep Advisory and Assessment Center thinks that one can feel refreshed after just five minutes sleep. And research has shown that concentration and attention are improved after even a short nap.
Sleep is genetically programmed in babies and it’s only as we get older that we learn to sleep for about eight hours a night and not at all during the day. But most research suggests that we are not physically designed to sleep for one long, single block.
Before the working day became nine to five, all Western sleep patterns were more broken up. Research has shown that in the Middle Ages, people’s sleep quite often occurred in ’three distinct parts — a nap in the afternoon, an early morning nap and another, longer sleep until dawn.
So if you do find yourself feeling sleepy through the day, don’t feel you’re being lazy by giving in to sleep and having a nap. Your increased energy and alertness will make the rest of your day extra productive.
选项
A、5 minutes
B、8 minutes
C、half an hour
D、over an hour
答案
A
解析
细节题。见文章的第一段。如果总是犯困,下午打5分钟的盹儿是消除疲劳的好方法。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3075705.html
相关试题推荐
WedonotnecessarilygrowWiseraswegrowolder.A、当我们长大后,没必要变得更聪明了。B、随着我们年龄的增
Ifyoufeeltiredallthetime,youdon’tnecessarilyneedtogotobedearli
Nomatterhow_______,itisnotnecessarilyworthless.A、dryadesertmaybeB、a
Richpeoplearenot______(necessary)happy.necessarily此题考查的是词性变换。句中“happy”是形容词,形容
随机试题
【B1】[br]【B3】A、surprisinglyB、nervouslyC、kindlyD、proudlyDsurprisingly表示“令人吃惊
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepia
在闷顶、隔墙、电梯井、通风道、电缆沟和管道井等隐蔽场所或部位进行焊、割操作完毕后
A.叶绿醌 B.吡哆醛 C.钙化醇 D.生育酚 E.视黄醇维生素A又称为
牙松动最主要的原因是()A.牙周炎引起的牙槽嵴的吸收 B.创伤
某女,19岁。2天前受惊吓后出现心慌不已,坐卧不安。其脉象可见()A.动脉
旋毛虫病最可靠的诊断方法是A.免疫学诊断B.检查头节C.血液检查D.粪便水洗沉淀
小张今年15周岁,根据《刑法》规定,他对下列哪种行为不负刑事责任?( )A.抢
2020年11月某房地产开发公司转让5年前购入的一块土地,取得不含税转让收入18
下列不属于我国国民经济和社会发展规划的主要功能的有( )。A.综合协调 B.战
最新回复
(
0
)