首页
登录
职称英语
Doctors believe that second-hand smoke may cause lung cancer in people who
Doctors believe that second-hand smoke may cause lung cancer in people who
游客
2023-10-06
98
管理
问题
Doctors believe that second-hand smoke may cause lung cancer in people who do not smoke. Nonsmokers often breathe in the smoke from other people’s cigarettes. This is second-hand smoke. The U. S. Environmental Protection Agency (美国环保局) reports that about fifty-three thousand people die in the United States each year as a result of exposure (暴露) to second-hand smoke.
It is harder for children to avoid second-hand smoke. In the United States, nine million children under the age of five live in homes with at least one smoker. Research shows that these children are sick more often than children who live in homes where no one smokes. The damaging effects of second-hand smoke on children also continue as they grow up. The children of smokers are more than twice as likely to develop lung cancer when they are adults as children of nonsmokers. The risk is even higher for children who live in homes where both parents smoke.
People are becoming very aware of the danger of second-hand smoke. As a result, they have passed laws that prohibit people from smoking in many public places. Currently, 45 states in the United States have laws that restrict, or limit, smoking. The most well-known law doesn’t allow people to smoke on short native airline flights, i. e. flights within the country. [br] Which of the following statements is TRUE?
选项
A、The number of smokers’ children is twice greater than that of nonsmokers’ children.
B、People are now allowed to smoke on airline flights in the U. S. .
C、Adults whose parents smoked when they were children get cancer more frequently.
D、Second-hand smoke is not as dangerous as first-hand smoke.
答案
C
解析
判断题。该题测试判断事实的能力。根据本文的第二段的第四句:“The damaging effects of second—hand smoke on children also continue as they grow up”,二手烟对孩子的危害性的影响伴随他们的成长。由此可知,在小时候其父母吸烟的人,成年之后更容易患癌症。答案C正确。错误选项说明:A 吸烟者的孩子的数量是非吸烟者的孩子数量的两倍。B 在美国的飞机上是允许吸烟的。D 直接吸烟比吸二手烟的危害大。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3075158.html
相关试题推荐
Buyinginsurance(保险)isawayinwhichpeoplecanprotectthemselvesagainstla
Likemostpeople,Iwasbroughtuptolookuponlifeasaprocessofgetting
Computerhasthepowerto______peoplearoundtheworldtoworktogether.A、allo
Theadvantageofoverheadbridgesisthat______.[br]Whatdooldpeoplethink
Theadvantageofoverheadbridgesisthat______.[br]Peopleareencouragedto
Wemustservethepeopleheartandsoul.A、我们必须全心全意地为人民服务。B、我们必须用心和灵魂为人民服务。C、我们
Whydomenbelievethattheyarebetterandclevererthanwomen?Because______.
Beforeliberation,thelaboringpeopleworkedhardonlytoliveapoorlife.A、解放
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画),
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画),
随机试题
Inpioneerdays,beingagoodneighborwasveryimportant.Neighborshelped
Mr.andMrs.Davishadfourchildren.OneSaturdayMrs.Davissaidtoherhu
Asamodestlady,she______(从未认为自己很了不起).hasneverthoughttoohighlyofherse
WhichofthefollowingistrueaboutAmericantransportationsystem?[originalte
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,y
带张紧的目的是()。A.减轻带的弹性滑动 B.提高带的寿命 C.改变带的运动
A.猩红热 B.水痘 C.风疹 D.幼儿急疹 E.麻疹可引起带状疱疹的是
众人拾柴∶火焰高A.打破沙锅∶问到底 B.多行不义∶必自毙 C.敬酒不吃∶吃
两种摩尔质量不同的理想气体,它们的压强、温度相同,体积不同,则它们的()。A
室内给水管网上应设置阀门,下列叙述正确的是( )。A.DN≤50mm的管道上,
最新回复
(
0
)