首页
登录
职称英语
Most Americans have at least one credit card. They give their owners automati
Most Americans have at least one credit card. They give their owners automati
游客
2023-10-03
74
管理
问题
Most Americans have at least one credit card. They give their owners automatic credit in stores, restaurants, and hotels, at home, across the country, and even abroad. And they also make many banking services available. For many of us the "cashless society" is already here.
While computers offer these conveniences to consumers, they have many advantages for sellers too. Electronic cash registers can do much more than simply ring up sales. They can keep a wide range of records, including who sold what, when, and to whom. This information allows businessmen to keep track of their list of goods by showing which items are being sold and how fast they are moving. Decisions to reorder or return goods to suppliers can then be made.
At the same time these computers record which hours are busiest and which employees are the most efficient, allowing personnel and staffing assignments to be made accordingly. And they also identify preferred customers for promotional campaigns. Computers are relied on by manufacturers for similar reasons. Computer-aided marketing reports can help to decide which products to emphasize now, which to develop for the future, and which to drop. Computers keep track of goods in stock, of raw materials on hand, and even of the production process itself.
Numerous other commercial enterprises, from theaters to magazine publishers, from gas and electric utilities to milk processors, bring better and more efficient services to consumers through the use of computers.
选项
A、withdraw as much money from the bank as he wishes
B、obtain more convenient services than other people do
C、enjoy greater trust from the storekeeper
D、cash money wherever he wishes to
答案
B
解析
事实细节题。题目询问根据文章,信用卡的持卡人能够做什么。本题答案可以从文章首段中得到。选项B(比其他人获得更多的便利)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3067132.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,thecreditcardenablesitsownerto______.[br]Fro
Accordingtothepassage,thecreditcardenablesitsownerto______.[br]Fro
Thevalueofsparetimehasbecome(increasing)______dearformostAmericans.i
MostAmericanswon’tbetreatedespeciallyrespectfulbecauseoftheirageorso
MostAmericanswon’tbetreatedespeciallyrespectfulbecauseoftheirageorso
MostAmericanswon’tbetreatedespeciallyrespectfulbecauseoftheirageorso
Byusingthecreditcard,peoplenolongerneedcarryaboutlargesumsofmoney
Americansthinkagreatdealabouttime.Fromchildhoodtheylearntovalue
Americansthinkagreatdealabouttime.Fromchildhoodtheylearntovalue
Dearsir,Iamwritingtoconfirmthelossofmycreditcard(信用卡).Itelephon
随机试题
[originaltext]W:TangLin?M:Yes!W:Pleasesitdown.M:Thankyouverymuch.
WhatdidHaldo?[originaltext]W:Hal,howlongdidittakeyoutofinishMr.Wi
If1999wastheyearofe-commerce—anditwas,oh,itwas!—thentheguywho
不属于心肌梗死中医病因的是( )。A.免疫因素 B.遗传因素 C.季节性
阅读材料。完成第19-21题。 臧克家《闻一多先生的说和做》原文 “人家
具有平肝疏肝作用的药物是A.钩藤 B.薄荷 C.柴胡 D.刺蒺藜
实验室中抗血清制备后,抗体特异性鉴定最常采用的方法是A.单向免疫扩散B.双向免疫
从所给的四个选项中选出一个最合适的填入到问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
社区居民骨干的培养一般会采取()方式进行。A.集中辅导 B.个别辅导 C.直
贴近地面低层空气中SO2污染的主要来源是( )。A.小型取暖锅炉和民用煤炉
最新回复
(
0
)