首页
登录
职称英语
When you buy a T-shirt, or a fur coat in a store, it often carries a label(标
When you buy a T-shirt, or a fur coat in a store, it often carries a label(标
游客
2023-10-03
99
管理
问题
When you buy a T-shirt, or a fur coat in a store, it often carries a label(标签)telling who made it or from what store it was bought. Indeed, some labels show the dress is famous and it is very expensive, so buyers secretly wish they might be carried forever. On the other hand, buyers who deal with the cheapest products would be pleased to do away with labels entirely.
However, there is another label more important than the one showing from which store the dress was bought. When a person buys a fur coat, or a jacket from a store, a label telling what the product is made of should be carried to it.
This label is required by law. Besides telling what the product on show is made of, the label should be in clear English and be where one can find it easily. The information on the label must be the truth.
The reason for this label is that most buyers today aren’t expert enough to know exactly what kind of fur or material they are buying. The buyer must believe in the store that sells the products or in what the labels say. [br] Which of the following is TRUE?
选项
A、A T-Shirt seldom carries a label.
B、A fur coat with a high price often carries a false label.
C、A label only says what material the product is made of.
D、Not all buyers know the materials they are buying.
答案
D
解析
事实细节题。题目询问下面哪个是正确选项。根据文章末段,可知“许多人并非很专业,并不知道所买商品的材料”。因此,选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3066826.html
相关试题推荐
TheT-shirtis______foryoutowear.A、tightB、tootightC、sotightD、tootighte
[originaltext]M:CouldyoushowmetheblueT-shirt,please?W:Whatsizedoyouw
WhenyoubuyaT-shirt,orafurcoatinastore,itoftencarriesalabel(标签
TheT-shirtis______foryoutowear.A、tightB、tootightC、sotightD、tootight
Thetwinsweredressed______inredT-shirtsoIcouldn’ttellwhichwaswhich.A
WhenyoubuyaT-shirt,orafurcoatinastore,itoftencarriesalabel(标
WhenyoubuyaT-shirt,orafurcoatinastore,itoftencarriesalabel(标
WhenyoubuyaT-shirt,orafurcoatinastore,itoftencarriesalabel(标
[originaltext]IwanttobuythisT-shirt.ShallImakeanoffer?[/originaltext]
[originaltext]M:Excuseme,doyouhavethisT-shirtinblack?W:Yes.Whatsi
随机试题
Mondayisthebeginningoftheworkweek;it’s【C1】_______daymostpeoplel
Whatisthedisadvantageofanexcursionfare?[originaltext]W:Goodmorning.Ca
Children’sHealthcareofAtlantawantstomoveGeorgiaoutofthetop10list
下列关于《突发公共卫生事件应急条例》中国家建立突发公共卫生事件举报制度的描述正确
Myfriend'sreplywascourteousbutfirm
某知名饮料生产企业,为满足市场需求,不断研发饮料新品种,开发适合不同顾客群体的饮
老年男性患者,水肿工。年,反复发作,下肢肿甚,腰膝酸软,畏寒肢冷,呼吸急促,张口
下列关于票据背书的说法中,不正确的是()。A.出票人在汇票上记载“不得转让”字
有一种大气污染物,水溶性,易被上呼吸道吸收,对眼、鼻及支气管有很强刺激作用;动物
共用题干 患者,男性,45岁。腹胀、腹部持续性隐痛、发热1周。患者有肝炎史12
最新回复
(
0
)