首页
登录
职称英语
As visiting a school is one of the first steps in choosing your college, it
As visiting a school is one of the first steps in choosing your college, it
游客
2023-10-03
79
管理
问题
As visiting a school is one of the first steps in choosing your college, it should be approached with some thought and planning. Because you will probably be visiting more than one college in a short period of time—often several during one trip. It’s a good idea to prepare for your college visits.
To guide you through this often harsh(but fun and exciting)process, we’ve put together some tips:
Before you begin visiting colleges, you need to come up with a list of schools that interest you. You should talk with your guidance counselor, teachers, coaches, parents and friends to get some ideas.
Then do some research. Guidebooks and college and university websites are excellent sources. Call each college’s admissions office and request information about the school and any particular programs in which you are interested.
Deciding when to visit is also important. For convenience, many families will visit schools in the summer, often planning visits around a family vacation. Summer visits will allow you to get a sense of the campus and the location of the school. [br] What are excellent sources to get some ideas in planning a college visit?
选项
A、Guidebooks.
B、College and university websites.
C、Guidebooks, college and university websites.
D、All the departments in the university.
答案
C
解析
事实细节题。题目询问在准备参观大学前,获得相关信息的檄好渠道是什么。该题答案可以从文章的第四段第二句中得到。根据意思,应该选选项C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3066688.html
相关试题推荐
Asvisitingaschoolisoneofthefirststepsinchoosingyourcollege,it
Asvisitingaschoolisoneofthefirststepsinchoosingyourcollege,it
Asvisitingaschoolisoneofthefirststepsinchoosingyourcollege,it
Iftherewerenoexams,weshouldhaveamuch(happy)______timeatschool.happier
Ridingmybicyclehomefromschool,______asIwentaroundthecorner.A、acarhit
Nevergiveoutidentifyinginformationsuchashomeaddress,schoolname,or
Nevergiveoutidentifyinginformationsuchashomeaddress,schoolname,or
Nevergiveoutidentifyinginformationsuchashomeaddress,schoolname,or
Nevergiveoutidentifyinginformationsuchashomeaddress,schoolname,or
Itisestimatedthattenpercentoflocalchildrenwouldleaveschoolat14tol
随机试题
IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedevelopmentofBri
清晨的街道俨然成为自行车的“洪流”,上班去的人们都穿上了五颜六色的夏服。8月盛夏,最高气温可达到三十七八度,不少姑娘穿起露肩、低胸、无袖的上衣,有的小伙
YardSalesYardsales【T1】______.Onefamily,【T2】______,canholdayard
PaulNewmanwasnotonlyamoviestar.Hewasalsopoliticallyactive,andf
HypnosisIntheofficeofa【1】______,ayoungmanisreg
In1897,overthirtyyearsaftertheendoftheAmericanCivilWar,averys
13)根据GB/T18226-2015《公路交通工程钢构件防腐技术条件》规定,板
以下属于创新教育基本特征的是()。A.适应性 B.全面性 C.实践性
无人值守变电站应部署图形网关机,实现变电站()功能。(A)远程控制(B)告警
下列建筑的分类不符合《建筑设计防火规范》(GB50016-2014)要求的是(
最新回复
(
0
)