首页
登录
职称英语
A friend of mine is a department manager at a large company. His secretary r
A friend of mine is a department manager at a large company. His secretary r
游客
2023-10-02
68
管理
问题
A friend of mine is a department manager at a large company. His secretary requested a 10% salary raise.
The problem was that 10% was a large raise compared to the 5% other employees had received. Was there a win-win(双赢)way out of this problem?
As they looked at the possibilities, several ideas appeared. The company starts work at 8 am and closes at 5 pm. The manager learned that his secretary got caught in heavy traffic every evening on the way home. They agreed to have her work from 7:30 am to 4:30 pm. This saved her at least 20-25 minutes driving time, a benefit to her at little or no loss to the company.
They then studied her job in detail. Before long they jointly developed a new idea which gave her more responsibilities, and, at the same time, more interesting work.
Both parties benefited from the changed arrangement of work. The raise itself was then discussed. A decision was made by agreeing on a 6% raise for three months and then an additional 2% later if the new responsibilities were properly performed. [br] What was the department secretary’s request?
选项
A、A better work environment.
B、A change of job position.
C、A challenging task.
D、A salary raise.
答案
D
解析
细节辨认题。由题干中的secretary’s request定位到文章第一段第二句。定位句提到,部门经理的秘书要求薪酬提高10%。D)中的A salary raise和原文中的表述a 10%salary raise基本一致。由此可以确定D)“提高薪酬”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3065641.html
相关试题推荐
Isuggestedthathe(refuse)______theofferproposedbythatcompany.shouldref
AdvertisementAGroupProductManagerThisisarareopportunitytoworkatas
AdvertisementAGroupProductManagerThisisarareopportunitytoworkatas
Thegeneralmanagerhaspromisedasalaryincreaseof10%forsome(employ)_____
YesterdaywhenIwaswalkingonthestreet,I______toseeanoldfriendofmin
ThemanagerconfirmedtherewasnoadditionalchargefortheservicesprovideD.A
Managershavetounderstandwhatothersarefeelingiftheywanttocreategood
Thedepartmentmanager______anewplantopromotesalesatthemeeting.A、took
MyfriendJoeisanexperienceddoctor,sohe(cantrust)______toperformthe
A------PositionB------DepartmentC------TypeofLeaveD-
随机试题
Attheawardsceremony,Mrs.Shinwillpresentaprizetotheemployeeswhohave
Readthearticlebelowaboutmarketingpartnerships.Choosethebestsentencefr
ChinesefridgemanufacturerWangGuoduan,amanwithonly7yearsofformal
Protestsattheuseofanimalsinresearchhavetakenanewandfearfulchar
TherewasonceatreeinSouthAfricasowidethatitcouldfit60peopl
WhichofthefollowingsentencesisgrammaticallyINCORRECT?A、Althoughhismany
[originaltext]Anewstudyaddstoevidencesuggestingthatbeingbilingual
患者女,45岁。右上腹阵发性剧痛伴寒战高热,恶心呕吐2天。查体:T39℃,P12
下列各项中,关于对账工作的说法正确的有()。A.对账就是核对账目,即对账簿、账
男孩,2岁。1岁时患麻疹后食欲差,常有腹泻,身高83cm,体重7600g,面色苍
最新回复
(
0
)