首页
登录
职称英语
Notice of Baggage Inspection (检查) To protect you and your fe
Notice of Baggage Inspection (检查) To protect you and your fe
游客
2023-10-01
63
管理
问题
Notice of Baggage Inspection (检查)
To protect you and your fellow passengers, the Transportation Security Administration (TSA) is required by law to inspect all checked baggage. As part of this process, some bags are opened and inspected. Your bag was among those selected for inspection.
During the inspection, your bag and its contents may have been searched for prohibited (违禁的) items. After the inspection was completed, the contents were returned to your bag.
If the TSA security officer was unable to open your bag for inspection because it was locked, the officer may have been forced to break the locks on your bag. TSA sincerely regrets having to do this. However, TSA is not responsible for damage to your locks resulting from this necessary security measures.
For packing tips and suggestions on how to secure your baggage during your next trip, please visit: www.tsa.gov.
We appreciate your understanding and cooperation. If you have questions, comments, or concerns, please feel free to contact the TSA Contact Center. [br] According to the passage, TSA is required to inspect your baggage________.
选项
A、with your written permission
B、at the request of police
C、by airlines
D、by law
答案
D
解析
根据第一段第一句“…(TSA)is required by law to inspect all checked baggage”可知,这个检查的权利是法律赋予的。故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3061742.html
相关试题推荐
Heapologizedtohiswifeforhaving______her.A、offendedB、protectedC、objecte
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwhol
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwhol
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwhol
Theemployer’sfailuretoprotectitsemployeesagainstsmokingcausesanemploy
Buyinginsurance(保险)isawayinwhichpeoplecanprotectthemselvesagainstlar
Wethinkthatthedutyofthepoliceisto(sure)______thatpeopleareprotect
Inoticedthattherewasaman(draw)______picturesontheground.drawing本题为现
Somemanagershavenoticedrecentlythattheemployeesinthecompanyaret
Somemanagershavenoticedrecentlythattheemployeesinthecompanyaret
随机试题
•Lookatthenotebelow.•Youwillhearamanenquiringabouttrainingcourses.
Nolongerconsidered(i)______,thebeliefthatallofPuertoRico’sindigenous
Peoplefromdifferentculturessometimesdothingsthatmakeeachotherunco
Sometimesthey______theirstudents’poorcomprehensiontoalackofintelligenc
65岁妇女,在地上滑倒,造成股骨近端骨折 下列骨折类型预后最差的是A、头下
运行中耦合电容器有下列()故障之一,应立即申请停用发现耦合电容器本体存在严重发热
灯塔对于()相当于()对于腐败A.暗礁;
博物馆最核心的功能是()。A.文化弘扬 B.文物收藏 C.旅游传播
违拗是一种()。(2008-05)A:认知功能失调 B:意志行为障碍 C:人
企业通过发行债券进行筹资的优点( )。A.降低企业总资金成本 B.发挥财务杠
最新回复
(
0
)