首页
登录
职称英语
The Future of General Motors (GM) Is Yours We have
The Future of General Motors (GM) Is Yours We have
游客
2023-09-29
85
管理
问题
The Future of General Motors (GM) Is Yours
We have everything college students need to know about GM’s Cooperative Education and Intern (实习) Programs in our Student Center. Each fall, GM recruiters(招聘人员)visit the campuses of many of the nation’s top engineering and business colleges and universities to recruit students. These students are considered for interesting assignments throughout our U.S. operations. Check out our Recruiting Calendar to see if GM will be visiting your campus. If your campus is not listed, please apply online.
Will GM start your career moving? Fasten your seat belt!
For full-time college students, General Motors offers both a Cooperative Education and an Intern Program. Participants these real-business-world educational programs gain valuable degree-experience, develop an insider’s understanding of how GM works and earn competitive wages. These programs are deigned to provide GM with a source of highly talented candidates while giving students an opportunity for hands-on experience in their chosen field. As a result, participants in these programs are given serious consideration for full-time positions with GM when they graduate. Candidates for these programs must successfully complete an online assessment and possess qualifications that match the business needs of the organization.
选项
A、do a full-time college program
B、major in engineering and business
C、have had some practical experience
D、have gathered information about GM
答案
B
解析
本题为细节题。文中第一自然段第二句话,“GM recruiters visit the campuses of many of the nation’stop engineering and business colleges and universities to recruit students.”(招募人员到一些美国重点工程和商业大学校园招募学生),由此我们可得知被招募的学生们的专业是工程和商业。由此得到答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3055657.html
相关试题推荐
MemoTo:KatherineAnderson,GeneralManagerFro
MemoTo:KatherineAnderson,GeneralManagerFro
MemoTo:KatherineAnderson,GeneralManagerFro
Thereportgivesa_____pictureofthecompany’sfuturedevelopment.A、centralB
[originaltext]W:Haveyoueverthoughtaboutyourfuturecareer?M:Sure.I’d
[originaltext]W:Haveyoueverthoughtaboutyourfuturecareer?M:Sure.I’d
[originaltext]W:Haveyoueverthoughtaboutyourfuturecareer?M:Sure.I’d
MemoTo:KatherineAnderson,GeneralManagerFro
MemoTo:KatherineAnderson,GeneralManagerFro
MemoTo:KatherineAnderson,GeneralManagerFro
随机试题
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecaus
______isthefirstimportantgovernessnovelintheEnglishliteraryhistory.A、J
HardworkhasbeenanimportantpartoftheAmericanbelieffromthenation’
A.0.5 B.0 C.-1 D.-2
下列选项中,属于财政部门对各单位实施监督的有()。A.是否依法设立会计机构 B
可用于治疗久咳、失音的药物是A.诃子B.苏子C.白芥子D.罂粟壳E.川贝母
A.红色B.紫色C.蓝色D.黄色E.绿色立克次体经吉姆尼茨(Gimenez)染色
工伤认定争议的诉讼包括( )。A.工伤认定申请 B.工伤认定的决定 C.劳
某炼铁厂1250耐高炉出铁场排出熔融的炉渣,经冲渣沟排至冲渣池,由25t门式起重
(2020年真题)借助机、电、液一体化工作原理,使提升能力可按实际需要进行任意组
最新回复
(
0
)