首页
登录
职称英语
Think about texture and color when choosing lipstick. A single shade can look
Think about texture and color when choosing lipstick. A single shade can look
游客
2023-09-27
71
管理
问题
Think about texture and color when choosing lipstick. A single shade can look very different in different textures. Matte means dense color, no shine, little if any moisture. Cream, such as Avon’s Beyond Color Triple Benefit Lipstick, delivers strong color with moisture. Gloss is translucent color, moist and shiny. Stain looks very dark in the tube but goes on sheer. Frosted colors contain sparkly white and are generally more suited to youthful complexions (肤色).
Long-wearing or "transfer-resistant" lipsticks, such as Avon’s PERFECT WEAR Double Performance Lipstick, are specially formulated with a bonding complex so rich, high-volume color stays on, even while kissing. Added sunscreen, available in both Avon’s BEYOND COLOR Triple Benefit Lipstick and ULTRA COLOR RICH Renewable Sheer Lipstick with SPF15, protects lips from damaging rays, important because they’ re even more sun-sensitive than the rest of your face.
How to Choose Lipstick
Think about (46) when choosing lipstick
And there are 5 different shades such as matte, cream, gloss, (47) colors.
Among the five shades, frosted colors are more suited to youth because of (48) .
To (49) or "transfer-resistant" lipstick, color will stay on even while kissing
The lipsticks added sunscreen can protect lips from (50) .
[br]
选项
答案
stain and frosted
解析
本题询问有五种不同种类的唇膏是什么。根据原文第一段内容可归纳为:亚光唇膏、滋润唇膏、光彩唇膏、彩色唇膏和瓷光唇膏。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3050277.html
相关试题推荐
[originaltext]Whydocsthemanusethephone?[/originaltext]A、Singleroom.B、Do
Climate,morethananyothersinglefactor,determinesthedistributionofl
Climate,morethananyothersinglefactor,determinesthedistributionofli
[originaltext]M:Excuseme,doyouhaveasingleroom?W:Yes,wedo.M:Whatd
[originaltext]M:Excuseme,doyouhaveasingleroom?W:Yes,wedo.M:Whatd
[originaltext]Whatkindofroomwillthemanhave?[/originaltext]A、Asingleroo
Thinkabouttextureandcolorwhenchoosinglipstick.Asingleshadecanlook
Everysinglecar(build)______byhandatthecompany’sheadquartersnearTurin.
Therewasnotasingleperson______thoughtyouwereright.A、whichB、whoseC、he
Everysinglecar(build)______byhandatthecompany’sheadquartersnearTurin
随机试题
DaydreamingⅠ.Daydreamingcanbeharmfulbecauseitwasc
(1)"Theworldisn’tflat,"writesEdwardGlaeser,"it’spaved."Atanyrate,
[originaltext]W:DoyouknowwhatdayisApril22?M:ItisEarthDay.Q:What
UnlikesomeclassicEuropeannovels,Americanliteratureencompassesmanydiffer
(1)Untiltheendofthe18thcentury,itwasmenwholavishedattentionont
Evidencecameup______specificsoundsarerecognizedbybabiesasyoungas6mon
为了维护政令一致,凡下行公文()。A.都要向上级请示 B.都要和有关机关协商
幼儿园以活动为主要内容,只涉及简单的读、写、算,大量的文化知识学习不适合幼儿身心
根据所给材料,回答问题。 能够从上述材料中推出的是: A2005年我
患者,女,25岁,因车祸导致左下肢胫腓骨上段骨折。查体:左足呈“马蹄”形,不能背
最新回复
(
0
)