首页
登录
职称英语
The word "sport" first meant something that people did in their spare time. L
The word "sport" first meant something that people did in their spare time. L
游客
2023-09-27
88
管理
问题
The word "sport" first meant something that people did in their spare time. Later in often meant hunting wild animals and birds. About a hundred years ago the word was used for organized games. This is the usual meaning of the word today. People spent a lot of their spare time playing football, basketball, tennis and many other sports. Such people play because they want to. A few people are paid for the sport they play. These people are called professional sportsmen. They may be such sportsmen for only a few years, but during that time the best ones can make a lot of money.
For example, a football player in England earns more than 50,000 pounds in a year. Of course, only a few sportsmen can earn as much money as that.
It is possible for middle class people to engage in sports like golf, tennis and motor-racing. Perhaps the most surprising thing about sportsmen and money is this: the stars can earn more money from advertising than from sport.
An advertisement for sports equipment does not simply say "Buy our things." It says, "Buy the same shirt and shoes as...". Famous sportsmen can even advertise things like watches and food. They allow the companies to use their names or a photo of them and they are paid for this. Sport is no longer just something for people’s spare time.
选项
A、makes money in his spare time
B、play all the time
C、earns money by playing a sport
D、play for his country and the people
答案
C
解析
细节题。本题测试对细节的理解。从文中第一段中的两句话“A few people are paid for the sport they play. These people are called professional sportsmen.”可以得出答案C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3049905.html
相关试题推荐
Manypeopleadmittedthattheywereintheirgivencareerentirely________chance
Somepeoplebelieve________smarttheserobotsare,theyarenothuman.A、however
Oneoftheimportantreasonswhypeopleprefertraditionalshoppingisitoffers
________youmayenjoydriverlesscars,manypeoplestilllovedriving.A、Nowthat
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
Thegovernmentofficergaveadinneronlyforafewpeoplewhomhewishedespeci
______peopleinourvillagegrowtobacco.A、NotmanyB、OnlysomeofC、NotmuchD
Ifsomethingurgenthappensthatpreventsyoufromkeepingtheappointment,youc
随机试题
SalesgrowthatMedicoplcis1.8%thisyear,comparedtoanearlierforecastof
InthepostColdWarworldfewarticleshaveinfluencedhowWesternpolicyma
It’ssummertime.FormanyAmericans,thisistheseasontotravel.Why?Bec
Asmoreschoolsaresetuptoday,learningiscompulsory.ItisanOught,ev
第十一届全国人民代表大会政府工作报告中指出,坚持把( )作为经济工作的出发点和
女,82岁,1周前摔倒后右髋疼痛,活动障碍,查体一般情况好,右髋部无瘀斑,右下肢
金融期权时间价值,又称“外在价值”,是指期权的买方购买期权而实际支付的价格___
男,42岁。上腹部持续性剧痛并向左肩、腰背部放射,伴恶心呕吐,诊断为急性胰腺炎。
2008年冬天,美国有超过三分之一的商业蜂箱出现了蜂群崩溃症候群。某些蜂群中的所
患者,女,30岁,近来脘腹疼痛,得温或轻按疼痛减轻,呕吐,大便稀溏,脘腹胀满,食
最新回复
(
0
)