首页
登录
职称英语
Why is the United States called a "melting pot"? Because so many people from al
Why is the United States called a "melting pot"? Because so many people from al
游客
2023-09-25
95
管理
问题
Why is the United States called a "melting pot"?
Because so many people from all over the world form its______. [br]
The United States has long been called a melting pot because its population is made up of so many people from all over the world. The first immigrants in American history came from England. Immigrants from other countries then began arriving and are still coming. The greatest numbers came in the years 1880 to 1914. Between 1820 and 1973, the United States admitted over 46 million immigrants. Most came from Europe, but many also came from Latin America, Asia, Australia and Canada.
选项
答案
46 million
解析
由题干可知这里需要填入一个表示数量的词。原文中指出:Between 1820 and 1973,the United States admitted over 46 million immigrants.可见正确答案应为46 million。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3045703.html
相关试题推荐
Manypeoplehavefound______uncomfortabletoholdthesamepositionforalong
[originaltext]Mericansdependontheircarsmorethanotherpeople.Thefam
[audioFiles]audio_ehaz200612_003(200612)[/audioFiles]A、Becausehehasnoworke
Thepeopleinjuredintheaccident(send)______tothenearesthospitalfortre
WhydoestheGmailTeamwritetotheGmailusers?Becausetheuserhasn’tusedh
WhydoestheGmailTeamwritetotheGmailusers?Becausetheuserhasn’tusedh
WhydoestheGmailTeamwritetotheGmailusers?Becausetheuserhasn’tusedh
Themarketeconomyisquicklychangingpeople’sideaon______isaccepted.A、tha
WhenIfirstarrivedinJapan,Iwassurprised______thewaypeoplegreetedeac
[originaltext]W:WhatdoyoulikeaboutworkingintheUS?M:Well,peopleare
随机试题
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
A.水平、竖向反力都发生变化 B.水平、竖向反力都不发生变化 C.水平反力发
某软件项目的活动图如下图所示,其中顶点表示项目里程碑,连接顶点的边表示包含的活动
某股份有限公司向国务院授权证券管理部门申请其股票上市交易,下列情形中将构成其股票
男,14岁,左肱骨髁上骨折已行手法复位,石膏外固定其最严重的并发症是:A.Vo
A.产后发热 B.产后血晕 C.恶露不绝 D.产后痉证 E.产后腹痛瘀血
下列不是低血糖检查常用项目的是A、血糖B、OGTTC、胰岛素D、C肽E、
开关在运行中,弹簧机构若储能灯灭,还可进行分合操作()次A.分1次,合1
某焦化项目位于地下热水资源较丰富的滨海区,根据《环境影响评价技术导则—地下水环境
最新回复
(
0
)