首页
登录
职称英语
When do the people celebrate the Valentine’s Day?People celebrate the Valentine’
When do the people celebrate the Valentine’s Day?People celebrate the Valentine’
游客
2023-09-25
102
管理
问题
When do the people celebrate the Valentine’s Day?People celebrate the Valentine’s Day on ______ every year. [br]
People celebrate Valentine’s Day every year on February 14.Red and pink hearts decorations can be seen at many places like stores,offices and classrooms.Children and adults often make or buy special cards for someone they love.Usually there are poems written on the cards.Valentine’s day is not a legal holiday.This means that businesses and schools are open.Mall is delivered.But Valentine’s Day is a special day because it offers people the perfect opportunity to show or express their affection to someone they love.This day is named after a Christian priest who lived in 270 A.D.He was beheaded on February 14 because he secretly married many young couples,which was against the law of the Roman government. But the day he died became a day for people to express love to others.
选项
答案
their affection
解析
本题询问作者认为情人节是一个特别的日子的原因。由题干可知这里需要填入一个名词,根 据But Valentine’s Day is a special day because it offers people the perfect opportunity to show or ex-press their affection to someone they love.可以得出正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3044773.html
相关试题推荐
What’sthemainideaofthepassage?Thenumber13is__________aspeopleoncet
Nowadaysquiteafewyoungpeoplewouldratherbuythe______(cost)consumergo
[originaltext]Peoplearelivinglongerandlonger.Asaresult,moreandmo
Somebusinesspeoplefeelthatitissimplygoodbusinesstobeethical.A、一些企业界人
Ihaveseenpeople(spend)______toomuchtimeontheproblemandtoolittletim
TheHopeProjectaimstobringhopetopeoplestrugglingwithadisabilitya
TheHopeProjectaimstobringhopetopeoplestrugglingwithadisabilitya
TheHopeProjectaimstobringhopetopeoplestrugglingwithadisabilitya
TheHopeProjectaimstobringhopetopeoplestrugglingwithadisabilitya
TheHopeProjectaimstobringhopetopeoplestrugglingwithadisabilityan
随机试题
Answerthequestionsbelow.ChooseNOMORETHANTHREEWORDSAND/ORANUMBERfrom
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26,whicharebasedonReading
WhydosomanyAmericansdistrustwhattheyreadintheirnewspapers?TheA
Themedicalwrongdoingdebateoftenpitsphysicians—whosaythethreatofla
货币供给是( )。A.中央银行向经济主体供给货币以满足其货币需求的行为 B.
以下哪一项被写入了新党章?A.只要绿水青山不要金山银山 B.只要金山银山不
患者男,64岁。咳嗽,痰中带血5个月,伴有体重下降,X线胸片显示左侧肺门可见1个
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
最严重的意识障碍是A.嗜睡 B.昏睡 C.意识模糊 D.谵妄 E.昏迷
(2020年真题)某工程因脚手架坍塌造成960万元的直接经济损失,根据《生产安全
最新回复
(
0
)