首页
登录
职称英语
Business people find that some jobs take them away from home for longer than
Business people find that some jobs take them away from home for longer than
游客
2023-09-23
64
管理
问题
Business people find that some jobs take them away from home for longer than a few days. Those who find themselves at a new job site for weeks or months are often choosing to stay at apartment-hotels. These residences offer small and full-sized apartments that can be rented short-term. Apartments are fully furnished with everything from sofas to TV sets to dishes. Best of all, they are run like hotels, with cleaning and linen services, gyms and restaurants, and a desk clerk to take messages and help tenants (房客、租户) with questions about the city. Apartment-hotels are often more cost-effective than standard hotels and more comfortable than hastily furnished apartments.
(46)______ away from home for weeks or months are likely to stay (47)______ , which have characteristics of apartments and hotels. They are fully (48)______ with everything and have (49)______ services, gyms and restau- rants, and (50)______ on duty. [br]
选项
答案
Business people
解析
细节题。答案可以在原文第一句中直接找到。“Business people find that some jobs take them away from home for longer than a few days."
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3038308.html
相关试题推荐
Soifyouwouldliketomeetinfluentialpeople,aprivateLondonclubisthepl
Whenyouarewritingabusinessletter,youneedtonoticethefollowingtip
Whenyouarewritingabusinessletter,youneedtonoticethefollowingtip
Whenyouarewritingabusinessletter,youneedtonoticethefollowingtip
Veryoldpeopledoraisemoralproblemsforalmosteveryonewhocomesintoc
Veryoldpeopledoraisemoralproblemsforalmosteveryonewhocomesintoc
Veryoldpeopledoraisemoralproblemsforalmosteveryonewhocomesintoc
A-limitedliabilityB—businessscopeC—commercialchannelsD—bulksaleE—pu
A-limitedliabilityB—businessscopeC—commercialchannelsD—bulksaleE—pu
WhatarethetwothingsthatAmericanpeoplecan’tavoid?______and______.[b
随机试题
[A]community[B]compassion[C]describe[D]distractedly[E]documenting[F]drastic[G]i
Newwayshavebeenfoundtopreventtheriver______.A、nottobepollutedB、again
"I’mSORRY."Fordaysthat’sbeenaboutallJapanhasheardfromitsOlympic
Amazon,whichgotitsstartsellingbooksonline,announcedthisyearthat,
网购(onlineshopping)是电子商务的一种形式。顾客轻点鼠标,足不出户就可以通过网络购买商品或服务。物美价廉的商品令越来越多的人迷上了网购。与此
下列选项中,不属于城市中企业仓储用地的是( )。A.库房、堆场 B.包装加工
我国民法的基本原则有( )。A:公序良俗原则 B:权利公示原则 C:权利法
绝对购买力平价与相对购买力平价的关系是( )。A.绝对购买力平价成立,相对购买
根据《水利工程设计变更管理暂行办法》,水利工程设计变更分为( )。A.一般设计
男,56岁,阵发性腹痛6天,伴恶心腹胀2天入院,无发热。体检:腹膨隆,见肠型。肠
最新回复
(
0
)