首页
登录
职称英语
Working at home in your nightclothes while saving hundreds of dollars may so
Working at home in your nightclothes while saving hundreds of dollars may so
游客
2023-09-23
80
管理
问题
Working at home in your nightclothes while saving hundreds of dollars may sound too good to be true, but it isn’t. More and more employees are telecommuting, doing their job at home or another remote site.
"It’s a trend that’s here now and you’re going to see a lot more telecommuting because people don’t have to put up with commuting (来回上下班). They want more work/life balance, they want less stress in their lives and companies want to drive costs after their bottom lines," says John Edwards, President of the International Telework Association and Council.
However, Edwards says, "The biggest problem at the moment is dealing with middle management who is uncomfortable with management style focusing on results. They are used to the line of sight management style. But they have to change to more results-oriented management style which can often be slightly opposite, so they feel uncomfortable with that."
Edwards says telecommuting kills distance--and a lot of face to face meetings are replaced by tele-conferences. "Distance does not exist anymore. It’s the death of distance, if you like. So now it’s possible to have more invisible teams so that the necessity to have the old bricks and walls existing is beginning to disappear." [br] Which of the following is NOT the reason why telecommuting has become popular?
选项
A、It can balance employees’ work and life.
B、It can help save the cost for companies.
C、It can reduce conflicts between employers and employers.
D、It can kill the time spent in going to work from home.
答案
C
解析
事实细节题。本题询问下面哪一项不是远程工作受人欢迎的原因。选项C(远程工作可以减少员工与雇主的冲突)在文章当中没有提到,故此项符合题意,为正确答案。解答此题可用排除法。文章第二段中爱德华所说的话提到了远程工作的好处,也就是远程工作受欢迎的原因。根据第二段中爱德华说的第兰句话的后半部分可知远程工作可以减少人们上下班花费的时间,故选项D是远程工作的好处之一。根据他说的第二句话可知远程工作可以平衡员工的工作与生活,故选项A是远程工作的好处之一。根据他说的第二句话后半部分可知远程工作可以减少公司的成本,因此选项B
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3037897.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Theseareveryniceshirts.Howmucharethey?M:Fivedollars
[originaltext]W:Theseareveryniceshirts.Howmucharethey?M:Fivedollars
Thatyoungmanisvery(diligence)______,soeveryonelikeworkingwithhim.dil
A—toholdameetingB—workingpartyC—meetingincamera
A—toholdameetingB—workingpartyC—meetingincamera
A—toholdameetingB—workingpartyC—meetingincamera
Hissuccesswasduepartlyto______hehadbeenworkinghard.A、thatB、thefact
[audioFiles]audio_ehaz20026_001(20026)[/audioFiles]A、Twodollars.B、Threedolla
Hefinished(work)______at3:00P.M.working
Seeingthatthemachinewasnotworkingonceagain,hesuggested______.A、thema
随机试题
Mr.Reeceisaninterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Hea
[originaltext]W:Goodevening.King’srestaurant.M:Goodevening.I’mringing
Theman’scompanyisabouttoopenabranchin______.[br][originaltext]Fishe
中国民族自古以来从不把人看做高于一切。FromancienttimestheChinesenationhasneverplacedmanin
Rearrangethemuddledlettersincapitalstomakeaproperword.Theanswerwill
[originaltext](I):(16)Finallytonight,thetiebetweeneducatingourchildren
急性巨核细胞白血病在FAB分型中属于A.ANLL-MB.ANLL-MC.ANLL
行为金融的BSV模型认为,投资者在进行决策时会产生的偏差有()。A:保守性偏差
采用盾构施工技术修建地下隧道时,选择盾构工法应首先考虑()。A.路线附近的重要
以下应计入工程建设其他费用中建设管理费的是()。A.招标投标费 B.可行性研究
最新回复
(
0
)