首页
登录
职称英语
A contract is an agreement between two or more people in which one person agr
A contract is an agreement between two or more people in which one person agr
游客
2023-09-22
84
管理
问题
A contract is an agreement between two or more people in which one person agrees to do something by a specified date in return for something done by the other. Usually the contract is a written document signed and dated by both parties. It must state clearly the consideration, that is, what is to be given or done by one person in exchange for what is given or done by the other. If one person does what was promised and the other does not, the other may be sued in court and required by court order to make good. He or she may also be required to pay for damages suffered as a result of the failure to perform. The things to be done by both parties must be stated in definite terms or the court will hold that contract is too vague and general to be enforced similarly, the time period within which the work is to be done must be definite or the court will say that the document is not a contract.
(1) A contract is an (46) .
(2) Usually the contract is a (47) document.
(3) A contract must (48) what is to be given or done.
(4) The one, who does not do what was promised, will be required to (49) damages.
(5) The things to be done by both parties must be stated in (50) .
[br]
选项
答案
state clearly
解析
由文中“It must state clearly the consideration, that is, what is to be given or done...”可以得出答案.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3036383.html
相关试题推荐
Howwilloldpeoplefeelabouttheirlivingalone?Theywillfeel______.lonely根据
PeoplegotoHappyValleyfor(funny)______.fun本题考查词性转换。观察句子结构可知这里需要一个名词作介词的宾语,
[originaltext]W:Somepeopleclaimthatskincancerisnothingtoworryabout.
[originaltext]W:Somepeopleclaimthatskincancerisnothingtoworryabout.
[originaltext]W:Somepeopleclaimthatskincancerisnothingtoworryabout.
[originaltext]W:Somepeopleclaimthatskincancerisnothingtoworryabout.
A—agencyagreementB—agencycommissionC—promisingmarket
A—agencyagreementB—agencycommissionC—promisingmarket
A—agencyagreementB—agencycommissionC—promisingmarket
Ingeneral,theancientRomanswereapracticalpeople.Theycaredlessabou
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)