首页
登录
职称英语
The expensive shops in a famous arcade (有拱廊的街道) near Piccadilly were just op
The expensive shops in a famous arcade (有拱廊的街道) near Piccadilly were just op
游客
2023-09-22
26
管理
问题
The expensive shops in a famous arcade (有拱廊的街道) near Piccadilly were just opening. At this time of the morning, the arcade was almost empty. Mr. Taylor, the owner of a jewellery shop was admiring a new window display. Two of his assistants had been working busily since 8 o’clock and had only just finished. Diamond necklaces and rings had been beautifully arranged on a background of black velvet (丝绒). After gazing at the display for several minutes, Mr. Taylor went back into his shop.
The silence was suddenly broken when a large car, with its headlights on and its horn blaring (喇叭响声), roared down the arcade. It came to stop outside the jeweller’s. One man stayed at the wheel, two others with black stockings over their faces jumped out and smashed the window of the shop with iron bars. While this was going on, Mr. Taylor was upstairs. He and his staff began throwing furniture out of the window. Chairs and tables went flying into the arcade. One of the thieves was struck by a heavy statue, but he was too busy helping himself to diamonds to notice any pain. The raid (袭击) was all over in three minutes, for the men scram-bled back into the car and it moved off at an unbelievable speed. Just as it was leaving, Mr. Taylor rushed out and ran after it throwing ashtrays (烟灰缸) and vases, but it was impossible to stop the thieves. They had got away with thousands of pounds worth of diamonds. [br] While Mr. Taylor was admiring the new window display
选项
A、his two assistants were arranging jewellery in the window
B、some thieves were arranging
C、he was standing inside his shop
D、his staff were finishing their work for the day
答案
B
解析
推理题。根据第一段Two of his assistants had been working busily since 8 o’clock and had only just finished. 可排除A,D两项。又根据第一段最后一句After gazing at the display for several minutes, Mr. Taylor went back into his shop. 可排除C选项。通过推理可得知泰勒先生刚进门就发生了抢劫,那么在他欣赏时那些劫匪也就正在抢劫的准备中,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3035820.html
相关试题推荐
Ihavenoideayouareafamousfootballplayer.A、whichB、whyC、whatD、that
______thepricesofdailygoodsgoingup,peoplecan’taffordtobuyexpensive
______(ignore)formanyyears,thewritersuddenlybecamefamous.Havingbeenign
Laptopsarenowsoexpensive______beyondthereachofalmosteveryone.A、thatbe
Thisfamouspoemshould______(translate)intoChinesebecauseitisreallyworth
Laptopsarenowsoexpensive______beyondthereachofalmosteveryone.A、thatbe
[originaltext]JackLondonwasafamousAmericanwriter.HewasbornonJanua
Thoseworldfamousoil-paintings(exhibit)______attheMuseumofNewYorknowa
JackWelchisamongthefamousCEOsbecausehismanagementstyleistaughta
JackWelchisamongthefamousCEOsbecausehismanagementstyleistaughta
随机试题
Statinsareaclassofdrugsthatworktodecreasethelevelofcholesterol
Muscularmotioniscausedbythestimulateofspecificnervecellsinthebrain
LanguagesinAmericaTheUnitedStatesis【T1】______anEnglishspeaking
Whichofthefollowingisatotallyarbitraryone?A、Typewriter.B、Crack.C、Newsp
试题一(100分)阅读下列说明,回答问题1至问题4,将解答填入答题纸的对应栏内。
反循环钻孔时,为维持护筒内的水头,避免孔壁坍塌,必须注意( )。 A、连续补
《变电运维管理规定第26分册辅助设施运维细则》:防火墙两侧、电缆夹层内、电缆沟通
下列属于个人消费类贷款的是()A:个人汽车贷款B:个人教育贷款C:个人医疗贷
在比内—西蒙量表测试中,某儿童通过了4岁组的全部题目,5岁组通过3题,6岁组通过
施工单位编制的单位工程施工组织设计是()的编制依据。A.施工组织总设计 B.项
最新回复
(
0
)