首页
登录
职称英语
Many jobs have been lost and they may not be coming back.Some occupations
Many jobs have been lost and they may not be coming back.Some occupations
游客
2023-09-21
56
管理
问题
Many jobs have been lost and they may not be coming back.Some occupations had already been declining for years due to advances in technology and changes in the global economy.The following is a list of careers that are disappearing.
Stage Performers
The five-year decline for this career was a surprising 61%.Stage performances have fallen out of fashion and have been almost entirely replaced with movies and home entertainment technologies.
Postal Service Mail Sorters (分拣员)
After losing almost 57 000 jobs between 2004 and 2009,a further 30%decline in this occupation can be seen by 2018.With more automatic processes for mail sorting and increasing correspondence via e-mail and fax, this job is quickly becoming unnecessary.
Office Support Workers
About 300 000 office support jobs disappeared between 2004 and 2009.Secretaries and file clerks are no longer in demand as companies cut costs.Moreover, technologies like voicemail and easy-to-use word processors have enabled professionals to do their own office work.
Photo Processors
With the rise of digital photography and automatic printing,positions for manual photo printers are rapidly disappearing.The occupation has been steadily losing jobs in the last five years and there might be a 24% decline by 2018.
Radio Operators
As technology advances, the need for workers to monitor communications via radiotelephone equipment is disappearing.This already small field saw a five-year decline of 43%. [br] One reason why the career of stage performers is declining so fast is that______.
选项
A、stage performers can no longer earn big money
B、fewer people are qualified as stage performers
C、there is less investment in stage performances
D、stage performances have become less popular
答案
D
解析
根据关键词stage performers定位到第一个小标题下第二句。该题针对原因进行提问,定位句提到舞台表演已经过时,几乎完全被电影和家庭娱乐技术所代替,这正是舞台表演急剧衰退的原因。D)中的less popular是对定位句中out of fashion的同义转述,因此可以确定D)“舞台表演变得不如之前受欢迎”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3033671.html
相关试题推荐
Ifeelitisnecessaryforme______yourshortcomings,A、topickonB、toremind
Asmysonsarebecomingmore(independence)______,Ihavemoretimeformyself.
[originaltext]M:Hi,Kate.AreyoucomingfordinneronWednesdaynight?It’sm
[originaltext]M:Hello,Amy.Areyoucomingtomybirthdayparty?W:Yes,Iam.
Ladiesandgentlemen,thankyouverymuchforcomingthisafternoon.NowI’m
[originaltext]M:Hi,Kate.AreyoucomingfordinneronWednesdaynight?It’sm
Thefollowingisalistofoccupations.Afterreadingit,youarerequiredt
Thefollowingisalistofoccupations.Afterreadingit,youarerequiredt
Thefollowingisalistofoccupations.Afterreadingit,youarerequiredt
Asmysonsarebecomingmore(independence)______,Ihavemoretimeformyself.
随机试题
QuantityA:xQuantityB:yA、QuantityAisgreater.B、QuantityBisgreater.C、T
【S1】[br]【S4】G前面的thewealthy和上下文的意思提示应填入与wealth相近的意思的词汇。
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Eitherofthebooksispopularw
Withfavorableweatherconditions,itwasa(n)______momenttosetsail.A、auspic
[audioFiles]audio_eusm_0113(20106)[/audioFiles]A、Hewearsbluejeanswhenexerc
《公共建筑节能设计标准》中,参照建筑是指()。A.对围护结构热工性能进行规定
阅读以下关于智能安防应用的叙述,在答题纸上回答问题1至问题3。【说明】随着人们生
旅行社具备履行条件,经旅游者要求仍拒绝履行合同,造成旅游者人身损害、滞留等严重后
下列关于隧道工程防水说法中,正确的是()。A、施工期间的防水措施主要是排、截和
A.抑制磷酸二酯酶 B.稳定肥大细胞膜 C.选择性激动β受体 D.阻断M受
最新回复
(
0
)