首页
登录
职称英语
What do hobbies have according to the speaker? Undoubtedly hobbies have______. [
What do hobbies have according to the speaker? Undoubtedly hobbies have______. [
游客
2023-09-20
76
管理
问题
What do hobbies have according to the speaker? Undoubtedly hobbies have______. [br]
Do you have your own hobbies? Do you keep in touch with people through your common hobbies?(16)There is no doubt that hobbies have many advantages.(17)Hobbies offer pleasure and help people relax after a busy day’s work or study: they also say things about a person. By asking about and knowing one’s hobbies, we can gain certain insight into the person’s personality or character.(18)Someone who goes hunting during weekends may be more energetic: someone who prefers reading or writing may be more of a quiet and silent type.(19)Nowadays a lot of clubs and websites are available for those who share the same hobbies.(20)For example a football fan can always join a club or access a website to communicate with other fans.
选项
答案
communicate with。
解析
本题询问足球迷为什么总是加入俱乐部。短文最后提到,足球迷总是加入俱乐部或者利用网站来和其他球迷交流。对比题干和录音中的信息,可以确定答案为communicate with。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3031389.html
相关试题推荐
Accordingtothelatestreport,moreandmoreyoungpeopleintendtolearn______
Accordingtotheschedule,thetouringpartywillvisittheSummerPalaceand
Accordingtothepassage,scientistshavediscoveredthatinfluenzaviruses____
Youarerequiredtowritealetterofinquiryaccordingtothefollowinginforma
Doctorsfeelreallyworriedthat______.[br]Accordingtothestudy,thenumber
Accordingtothepassage,avolcanosendsout______.[br]Thephrase"stayaliv
Accordingtothepassage,avolcanosendsout______.[br]Accordingtothepass
Accordingtothepassage,avolcanosendsout______.[br]Whenlavacools,itb
Whatisthequestionthespeakertriestoanswer?Howto______inajobintervie
Whatisthequestionthespeakertriestoanswer?Howto______inajobintervie
随机试题
Listeningisoneofthefirstthingswelearntodoandoneofthethingswe
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank-issuedcre
[originaltext]EducationisrequiredandfreeforeverychildintheUnited
Let’strytofindoutwhygettingfiberfromwholefoodsisimportantfora
1.询问关于展览内容等的信息2.开闭馆时间3.是否有折扣(discount)DearSirorMadam,Iamorganizinga
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
下列各项属于地籍图上应表示的地物要素的有( )。A.建筑物 B.道路 C.
吴哥窟位于( )。A.柬埔寨 B.泰国 C.越南 D.新加坡
公司董事、监事、高级管理人员离职后半年内,不得转让其所持有的本公司股份。()
下列选项中,属于招标人应当拒收的是()。A.投标文件未经投标单位盖章和单位
最新回复
(
0
)