首页
登录
职称英语
What product does the company produce? _______. [br] [originaltext] Good mor
What product does the company produce? _______. [br] [originaltext] Good mor
游客
2023-09-20
81
管理
问题
What product does the company produce? _______. [br]
Good morning, Ladies and Gentlemen! Let me introduce our company to you first. (16) We are one of the leading bicycle manufactures in China. (17) Our company was set up 50 years ago. We produce many brands of bicycles, (18) and they sale very well both at home and abroad. We have agents all over the world and we have office here in London too. (19) Because of the high quality and good after-sales service we provide, our bicycles enjoy a very good reputation. If you’re interested in our products, we can send you our catalog and price list. (20) For large orders, we promise to give you a special discount.
Q16. What product does the company produce?
Q17. When was the company set up?
Q18. Where are their products sold?
Q19. According to the speaker, why do their products have a good reputation?
Q20. What does the speaker promise to give for a large order?
选项
答案
at home
解析
题干问公司生产的自行车销往哪里。根据原文中“…and they sale very well both at home and abroad.”可知,国内国外均有销售。结合答语处的提示,所以这里应该填写at home。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3029545.html
相关试题推荐
Bytheendoflastmonth,ourfactory(produce)______3000motors.hadproduced到
Withthehelpoftheexperts,thefactoryproduced______machinesin2001asth
[originaltext]M:Excuseme.Iwouldliketochangeroomsifpossible.W:Sure,but
[originaltext]M:Excuseme.Iwouldliketochangeroomsifpossible.W:Sure,but
Isuggestedthathe(refuse)______theofferproposedbythatcompany.(should)r
Thecompanyhadtoputforwarda(propose).______thatlay-offs(下岗)beconside
[originaltext]M:I’msorrytotroubleyou,butIwonderifIcouldborrowyour
Inourcompany,everybodyiswelltakencareof,_____positionheisin.A、aslo
[originaltext]M:MayIcomein?W:Yes,ofcourse.M:Hello,Kate.WhereisJan
[originaltext]M:Mycoatissmallerthanmybrother’s.W:Really?Healwayssee
随机试题
OnApril20,2000,inAccra,Ghana,theleadersofsixWestAfricancountries
WhichofthefollowingisNOTmentioned?[br][originaltext]Now,comedisc
WhichofthefollowingwritersisthegreatestEnglishcriticalrealistnovelist
设A为3阶矩阵,将A的第2行加到第1行得B,再将B的第1列的-1倍加到第2列得C
请回答公路安全护栏的相关问题。 (22)公路安全护栏的防护等级最高级别为(
幼儿期特点应除外()A.自1岁至满3周岁之前为幼儿期 B.饮食已从乳汁转换
在货币市场工具中,下列关于回购的表述,正确的是( )。A.回购是指在出售证券时与
一位父亲对大学毕业刚走上工作岗位的儿子说:“世界上只有没出息的人.没有没出息的工
通过电感线圈的电压不能突变。
下列属于根据断层走向与岩层走向的关系划分的类型的是()。A.正断层 B.逆断层
最新回复
(
0
)