首页
登录
职称英语
When was the customer survey conducted? It was conducted______. [br] [originalt
When was the customer survey conducted? It was conducted______. [br] [originalt
游客
2023-09-19
64
管理
问题
When was the customer survey conducted? It was conducted______. [br]
Now I’m going to tell you the result of the customer survey we conducted last month. We got high marks from our customers about the quality of our products. They felt our products were quite reliable and carried a lot of the features they expected in electronics. They especially liked the high-tech mobile phone which combines our mobile phone with a camera and MP3 player. However, customers were not satisfied with our customer service. They complained in the survey that it took too long to settle their complaints. They also complained that our service staff were not always friendly. By contrast, they wrote that many of our competitors have excellent customer service. This is the urgent task we have to deal with now. That’s why I’m ordering the customer service department to come up with a plan within one week, and I also ask them to explain how they intend to improve our customer service.
选项
答案
Within one/a week
解析
题目询问客服部门要在什么时候制定一个计划,以改善服务质量。短文末尾提到了客服部门被要求在“一周内”制定好相关计划。因此,本题应填Within one/a week。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3027425.html
相关试题推荐
Theygotbackabout______.[originaltext]Whendidtheygetbackhome?[/original
[originaltext]Whereisthelaundrybag?[/originaltext]A、Itisinthetoilet.B、
[originaltext]M:Sorrytotroubleyou,butisthereanypossibilityofborrowin
[originaltext]M:I’dlovetodance,butIdon’tknowthesteps.W:Itdoesn’tm
[originaltext]W:Mysonhasgotapaininhisearfordays.M:Let’shavealoo
[originaltext]W:Mysonhasgotapaininhisearfordays.M:Let’shavealoo
[originaltext]W:CanIhavebreakfastinmyroom?M:Certainly,madam.Breakfas
[originaltext]Whatdoesthewomansayaboutthemuseum?[/originaltext]A、It’swo
[originaltext]M:WhenwilltheEnglisheveningbetakingplace?W:It’sat7:00
[originaltext]M:WhenwilltheEnglisheveningbetakingplace?W:It’sat7:00
随机试题
—Lookatthenotebelow—Youwillhearadisembarkationcardregistration.
Howanyfetussurvivesgestationhasbaffledscientistsfordecades:theembryo’
Winnersdonotdedicatetheirlivestoaconceptofwhattheyimaginetheyshoul
Maryhasgotafullmarkinthetest.She_____veryhardallthesedays.A、willw
[originaltext]W:Dr.Carter’sOffice.M:Yes,I’dliketomakeanappointment
[originaltext]Actingissuchanover-crowdedprofessionthattheonlyadvic
出版物宣传稿要坚持真实性的原则,不能具有鼓动性。()
阿托品滴眼引起A:扩瞳、眼内压降低、调节痉挛 B:扩瞳、眼内压降低、调节麻痹
隔离开关分合闸位置“双确认”监测系统应优先采用有线通讯方式将隔离开关位置信息传输
A.最大效果分析 B.最小成本分析 C.成本-效益分析 D.成本-效用分析
最新回复
(
0
)