首页
登录
职称英语
One of the best ways to streamline your job search is to use an app. Job seek
One of the best ways to streamline your job search is to use an app. Job seek
游客
2023-09-18
47
管理
问题
One of the best ways to streamline your job search is to use an app. Job seekers can search and apply for jobs and connect with hiring managers, with just a few taps on their phones or tablets. What’s the best way to use apps to expedite your job search? Please read the following tips.
Distill your resume to fit on a smartphone screen.
Forget your traditional one-page CV. Mobile job apps require an even shorter display of your skills and experience. If formulated correctly, less can be more. Be certain to prioritize your most marketable credentials to capture the hiring manager’s attention.
Know the keywords.
The best job apps use smart algorithms (算法) to match relevant candidates with open jobs. These algorithms rely on keywords that illustrate certain experiences and skills. If you’re a salesperson with expertise in channel sales, for example, ensure you’ve listed that under your skills. Clarity is vital.
Polish your profile.
A great photo, an attractive headline, and a clear outline of skills and experience can help separate you from the crowd. Stand out, but try to avoid confusing language.
Make the first move.
Many job apps match candidates and employers in a one-on-one chat once they’ve shown mutual interest. At this stage, it’s important you be positive and start the conversation. Especially if it’s an attractive posting, hiring managers receive many applicants and an appropriate approach can set you apart from the others. [br] What should you do if your manager and you are in a one-on-one chat? At this stage, it is important that you be positive and______.
选项
答案
Start the conversation
解析
本题考查在找工作时,与招聘单位“一对一”聊天时你该如何做。由题干your manager and you和in a one-on-one chat定位于文章第四个小标题所在段落的第二句:At this stage,it’s important you be positive and start the conversation。故填start the conversation。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3025612.html
相关试题推荐
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Dotheresultsoftheresearchhaveanypractical(apply)________?application作宾语
Therescueteammusthavesearchedforthemissingvisitorsintheearthquaketw
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
AreyousearchingtheInternettofindthebestplacetobookaroomforyou
A—ResearchandAnalysisI—FeedbackandEvaluationB—RoleofDepartmentsJ—Public
随机试题
Theuseofnetsatbeachresortstoprotectswimmingareasfromsharkshasb
[originaltext]InthissectionyouwillhearONEinterview.Theinterviewwi
Becausetheintricatenetworkofthemanydifferentpartsisrequirednotonlyf
Thepassageismainlyaboutwhyandhowtoplantmoretreestomakeuniversities
Highschoolstudentsaregrumblingovertheirschoollunches—andsoarethei
Oneofmyfavoriteposterssays,"Lifeisatest.Itisonlyatest.Hadthi
[originaltext]Theinterviewhasbeengoingonforabout20minutesandever
功能软坚散结、滋阴潜阳的药是()。A.龟甲B.鳖甲C.龙骨D.阿胶E.石决明
A.贝美格(美解眠) B.咖啡因 C.吡拉西坦 D.洛贝林(山梗菜碱)
有关资源的配置,下列说法正确的有()。A.当经济处于一般均衡状态时,资源便实现
最新回复
(
0
)