首页
登录
职称英语
Net Library is a library that lends out digital books. It treats a digital bo
Net Library is a library that lends out digital books. It treats a digital bo
游客
2023-09-18
68
管理
问题
Net Library is a library that lends out digital books. It treats a digital book like a paperback copy. It charges library per book or per copy and gives publishers a cut of the total income.
From the consumer’s point of view, this means that if more than, say, five people want the latest Danielle Steel romance novel, other people who request that book will get a message saying the title is unable to get.
It’s a model many publishers seem to have
embraced
. More than 350 gave the company rights to hand out their digital works, and McGraw-Hill Corporation and Houghton Mifflin Corporation have put money in the company. The California publiclibraries and about 1 800 others across the US are trying out the Net Library service.
Some librarians criticize the Net Library model. Stanford University librarian Michael Keller argues that the company is creating an unnatural fear of digital works, which is contrary to the ideas of the Internet.
Keller and some other librarians argue for the e-book vision set forth by EBrary is starting a service that lets us users read books for free.
But it will charge about 25 cents a page when a person tries to print out material or copy and paste it into a different file or tries to download a copy onto a computer.
Christopher Warnock, chief executive of EBrary, believes most consumers won’t want to buy entire books, only the parts that interest them. " There’s not really a lot of good in owning an electronic file and having to store it and manage it. It doesn’t make sense, " he said. [br] How do publishers get money from the Net Library?
选项
A、They get the money from the readers.
B、They get money from selling their books to the Net Library.
C、They get money by cutting the cost of the books.
D、They share the money with the Net Library.
答案
D
解析
由题干中的publishers get money和the Net Library定位于文章第一段第三句,文章第一段第三句中的It…gives publishers a cut of the total income直接反映出Net Library将给出版商一些利润,只有选项D符合这个意思,故选D。其他选项A、B、C均不符合文意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3025390.html
相关试题推荐
Anewdigitaltechniquehasbeendevelopedthatcanidentifywhethertwoworkso
Fromthislibrarywecanborrow______manybooksaswewanttoread.A、thatB、su
Itisknowntoeveryonethatnosmoking(permit)______inthelibrary.ispermitted
______thelibraryforhourswithoutfindinganythinguseful,Iturnedtomyprof
Whatisthepurposeofthevideolibrary?Tohelppeopleimprovetheir______abi
NetLibraryisalibrarythatlendsoutdigitalbooks.Ittreatsadigitalbo
NetLibraryisalibrarythatlendsoutdigitalbooks.Ittreatsadigitalbo
NetLibraryisalibrarythatlendsoutdigitalbooks.Ittreatsadigitalbo
—Iwouldliketobuyadigitalcamera.—Wehaveseveralmodels_____.A、tochoose
—Iwouldliketobuyadigitalcamera.—Wehaveseveralmodels________.A、t
随机试题
Lawsofcompulsiveschoolingfunnelchildrenintoschoolataprescribedage
[originaltext]W:Howlongdoesittakeyoutogotoschooleveryday?M:Well,
Asmostparentsofsmallchildrenwillreluctantlyadmit,nothingcanoccupy
以下哪项代表了最佳风险评估技术?A.根据未来事件发生的可能性和对实现组织长期目标
A.调磨锐边,树脂修复缺损 B.完成根管治疗后烤瓷冠修复 C.正畸牵引,根管
(一)资料 某企业主要生产电子芯片产品,近年来随着业务发展,应收账款余额及
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
根据印花税条例,按定额税率征收印花税的是()。A.产权转移书据 B.借款合
社会工作者小王告诉督导老张,她面对老年人信心不足,时常不知如何沟通交流,感到压力
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)