首页
登录
职称英语
Which kind of job should you choose?You should choose a job that you __________
Which kind of job should you choose?You should choose a job that you __________
游客
2023-09-18
64
管理
问题
Which kind of job should you choose?
You should choose a job that you ________________________________. [br]
When considering a career change, there’s lots of factors to consider. First of all, you should choose a job that you’re interested in. If you don’t like your job, you won’t do it well and it may result in another career change finally. So personal interest is very important. Another important aspect is further study or training. Further study or training can make us keep up with the latest technology and improve our skills so that we can do the work more easily and quickly. What’s more, the opportunity for future promotion is also necessary. Everyone wants to get promoted, because it means higher salary and higher position. And more opportunities encourage the staff to work harder to compete with each other.
Q16. Which kind of job should you choose?
Q17. What may happen if you don’t like your job?
Q18. What is another important aspect?
Q19. What is also necessary according to the speaker?
Q20. Why does everyone want to get promoted?
选项
答案
career change
解析
题目问的是如果你不喜欢你的工作那将会发生什么。短文中提到,如果你不喜欢你的工作,你就不会将它做好并且这可能最终会导致另一次职业变化。所以这里应该填career change。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3024215.html
相关试题推荐
Hewentonfoot,buthe______bybus.A、shouldgoB、oughthavegoneC、couldhaveg
Whichkindofjobshouldyouchoose?Youshouldchooseajobthatyou______.[br
Whichkindofjobshouldyouchoose?Youshouldchooseajobthatyou______.[br
Whichkindofjobshouldyouchoose?Youshouldchooseajobthatyou______.[br
Whatshouldwedofirstwhenwemakeamistake?Weshouldacknowledgeit______.
Whatshouldwedofirstwhenwemakeamistake?Weshouldacknowledgeit______.
Whatshouldwedofirstwhenwemakeamistake?Weshouldacknowledgeit______.
[originaltext]M:Iwanttobuyacar,butIdon’tknowwhichmodeltochoose.C
[originaltext]M:Iwanttobuyacar,butIdon’tknowwhichmodeltochoose.C
Whatshouldn’tthehostdobeforetheguestwhocomesforthebusinesspurposet
随机试题
Historianstendtotellthesamejokewhentheyaredescribinghistoryeduca
Oneofthemostcontentiousissuesinthevastliteratureaboutalcoholcons
“机不可失,时不再来”指的是()A.时间的连续性 B.时间的一维性 C.时
下列关于混凝土工程量计算规定的说法不正确的是( )。A.设计工程量中应计入混凝
A.完全由肾脏排泄 B.主要由肾脏排泄 C.40%~60%由肾脏排泄 D.
关于换填法的说法正确的有()。A、直接用砂、砾、卵石、片石等渗水性材料置换部分
对幼儿发展评价说法错误的是( )。A.具体的评价内容可根据评价目的、教育工作的
在经济衰退时实行扩张政策,有意安排财政赤字;在繁荣时期实行紧缩政策,有意安排财政
以下哪些口腔卫生用品或方法没有去除菌斑的作用A.牙签 B.牙间刷 C.漱口
下列有关了解被审计单位及其环境的说法中,正确的是()。A.注册会计师无须在
最新回复
(
0
)