首页
登录
职称英语
[originaltext] So we’ve already talked a bit about the growth of extreme spo
[originaltext] So we’ve already talked a bit about the growth of extreme spo
游客
2023-09-18
79
管理
问题
So we’ve already talked a bit about the growth of extreme sports, like rock-climbing. As psychologists, we need to ask ourselves, "Why is this person doing this?", "Why do people take these risks and put themselves in danger when they don’t have to?"
One common trait among risk-takers is that they enjoy strong feelings or sensations. We call this trait "sensation seeking". A sensation-seeker is someone who is always looking for new sensations. What else do we know about sensation seekers? Well, as I said, sensation-seekers like strong emotions. You can see this trait in many parts of a parson’s life not just in extreme sports. For example, many sensation seekers enjoy hard rock music. They like the loud sound and strong emotion of the songs. Similarly, sensation-seekers enjoy frightening horror movies. They like the feeling of being scared and horrified while watching the movie. This feeling is even stronger for extreme sports where the person faces real danger. Sensation-seekers feel that danger is very exciting. In addition, sensation-seekers like new experiences that force them to push their personal limits. For them, repeating the same things everyday is boring. Many sensation-seekers choose jobs that involve risk, such as starting a new business or being an Emergency Rotan doctor. These jobs are different everyday, so they never know what will happen. That’s why many sensation-seekers also like extreme sports. When you do rock-climbing, you never know what will happen. The activity is always new and different.
选项
A、A rock climber.
B、A psychologist.
C、A resident doctor.
D、A career consultant.
答案
B
解析
What is the speaker’s profession?
本题问“说话者的职业是什么?”文中提到作为心理学家,我们应该问问自己:这个人为什么做这种事。因此,B项“心理学家”正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3023603.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofyourjob?W:It’sinteresting.(6)Icanme
[originaltext]M:IneedaticketforFlight220onDecember22.W:OK,sir.It
[originaltext]M:IneedaticketforFlight220onDecember22.W:OK,sir.It
[originaltext]M:Whatarethechancesofyougettingaraisethisyear?W:(8)Ch
[originaltext]M:Whatarethechancesofyougettingaraisethisyear?W:(8)Ch
[originaltext]M:Hi,canIhelpyou?W:Yes,Ilikethismattress.Itseemspre
[originaltext]M:Excuseme.I’dliketobookaroomforTuesday.W:Whenwill
[originaltext]M:Excuseme.I’dliketobookaroomforTuesday.W:Whenwill
[originaltext]M:Excuseme.I’dliketobookaroomforTuesday.W:Whenwill
[originaltext]M:Excuseme.I’dliketobookaroomforTuesday.W:Whenwill
随机试题
Onlywhenwehurriedtotheairport______theflightwascancelled.A、wefoundB、d
OrganicagricultureisarelativelyuntappedresourceforfeedingtheEarth’s
Losingyourabilitytothinkandrememberisprettyscary.Weknowtherisko
采用乙烯乙二醇水溶液作载冷剂时,与用水作载冷剂相比,下列变化正确的是()。A
不属于ELISA的方法是A.间接法 B.中和反应 C.IgM捕获ELISA
患者女,25岁,产后20天,左乳房胀痛伴发热。查体:T38.5℃,左乳外上象限皮
小便短赤,气味臊臭,为A.心肝火旺 B.脾肾两虚 C.湿热下注 D.伤食
在人身意外伤害保险中,保险人承担给付保险金责任的情况有( )。A.被保险人和受
集体是群体发展的()A.最终结果 B.中向环节 C.唯一目标 D.最高阶段
背景资料 某5000t级顺岸码头工程,长度为170m,采用板桩锚碇墙单锚钢板
最新回复
(
0
)