首页
登录
职称英语
Ironically, in the United States, a country of immigrants, prejudice and dis
Ironically, in the United States, a country of immigrants, prejudice and dis
游客
2023-09-16
74
管理
问题
Ironically, in the United States, a country of immigrants, prejudice and discrimination continue to be serious problems. There was often tension between each established group of immigrants and each succeeding group. As each group became more financially successful, and more powerful, they excluded newcomers from full participation in the society. Prejudice and discrimination are part of our history, however, this prejudicial treatment of different groups is nowhere more unjust than with black Americans.
Blacks had distinct disadvantages. For the most part, they came to the "land of opportunity" as slaves and they were not free to keep their heritage and cultural traditions. Unlike most European immigrants, blacks did not have the protection of a support group; sometimes slave-owners separated members of the same family. They could not mix easily with the established society either because of their skin color. It was difficult for them to adapt to the American culture. Even after they became free people, they still experienced discrimination in employment, housing, education, and even in public facilities, such as restroom.
选项
A、were gone
B、have been existing in the American society
C、don’t exclude new immigrants from participation in the society
D、are mainly caused by the slavery
答案
B
解析
本题为简单分析题。这道题的答案在文章的第一句,考生要注意选项B中现在完成进行时的用法,与文中第一句的"continue"是相应的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3019830.html
相关试题推荐
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
IntheUnitedStatesandCanada,aprom,shortforpromenade,isaformalda
IntheUnitedStatesandCanada,aprom,shortforpromenade,isaformalda
IntheUnitedStatesandCanada,aprom,shortforpromenade,isaformalda
While(live)______intheUK,adrivinglicenseissuedinyourcountryonlyremai
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
随机试题
To:AllemployeesFrom:MarthaSimmons,DirectorofSalesRE:Aretirementparty
Humanbeingsareanimals.Webreathe,catenddigest,andreproduce-thesame
Whenherealizedthepolicehadspottedhim,theman______theexitasquickly
Hewas______onthetelephonesoIaskedhimtospeakmoreclearly.A、muttering
PassageFour[br]What’sthecharacterofBritishaccordingtotheauthor?Theyt
Womenareonthevergeofoutnumberingmenintheworkforceforthefirstti
4×100米接力跑比赛中反应速度快,且善于跑弯道的运动员更适合跑( )A、1棒
下列可视为永续年金的有( )。A.持续分红的股票 B.零存整取 C.存本取
A.溃疡孤立存在,表面微凹,少量黄色渗出,周缘充血 B.溃疡深达黏膜下,边缘高
(2019年真题)下列属于建设工程竣工验收应当具备的条件有()。A.有完整的
最新回复
(
0
)