首页
登录
职称英语
[originaltext] Language is a way to communicate with each other. We started t
[originaltext] Language is a way to communicate with each other. We started t
游客
2023-09-15
78
管理
问题
Language is a way to communicate with each other. We started to learn language when we were born. However, people are used to speaking their native language, so immigrants are having many problems between the first generation and the second generation because they don’t have the same native language. Also, the second generation is losing their identity. Especially in America, there are many immigrants that came from different countries to succeed in the States. Because they suffer in lots of areas such as getting a job and trying to speak English, they want their children to speak English, not only at school, but also at home in order to be more successful. Because of this situation, their children are losing their identity and, even more, they are ignoring their parents whose English is not very good.
I think most immigrants are trying to preserve their native language in their new country, but this doesn’t help very much in getting a good job. My aunt taught Korean to her children not to help them succeed in the U. S. ; she did so, hopefully, to help them establish a Korean identity. Though the second generation is born in the new country, they often get confused about their identity because they look different from others, and also, if they visit their parents’ country, they will probably feel different from other people there too. My cousins told me that when they visited Korea a few years ago, they felt different from other Koreans. They could even feel it just strolling around the street because they wore different clothes and walked differently. We must realize that language is important and valuable for many reasons. Immigrants should make an effort not to be ignored by their children and to make their children understand their background by teaching them the parents’ language. This is very important, not only for the harmony of the family, but also in helping the second generation establish their identity.
选项
A、Because it gives them self-confidence and better chance.
B、Because it makes the second generation love their motherland.
C、Because it helps the second generation to understand their parents.
D、Because it strengthens the family ties and reminds them of their identity.
答案
D
解析
Why is the native language important and valuable to immigrants?
选项表明,本题考查因果关系。根据短文中提到的This is very important, not only for the harmony of the family, but also in helping the second generation establish their identity可知,母语对移民者很重要的原因是它增强了家人之间的联系,且让他们记住自己原来的身份,故[D]为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3017068.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
[originaltext]M:MayIspeaktoPetty?W:Speaking.M:Goodmorning,Petty.W
[originaltext]M:MayIspeaktoPetty?W:Speaking.M:Goodmorning,Petty.W
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
[originaltext]W:Youwereabsentfromworkyesterday,Brown.M:I’mterriblys
[originaltext]M:(8)No.11PoliceStation.CanIhelpyou?W:Yes.It’sabout
[originaltext]M:Thetrainleavesevery30minutes.You’refiveminuteslatefo
随机试题
Wheremostlikelyarethespeakers?[br][originaltext]M:Canyouhelpmewith
AstronomersattheUniversityofCaliforniadiscoveredoneofthemostdistant_
Whatisthebesttitleofthepassage?[br]Accordingtothepassagewhichofth
Bythetimeyouarrivehome,I_________________(已经动身去巴黎了).willhaveleftforPa
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeani
驾驶人驾驶有达到报废标准嫌疑机动车上路的,交通警察依法予以拘留。()
对客观现象进行实地观测所取得的数据是实验数据。( )
治疗短暂性脑缺血发作气虚血瘀脉络瘀阻证,应首选A、镇肝熄风汤 B、补阳还五汤
批评和创作的关系,并不复杂,只是受众不同而已。让很多作家自豪的是,作家们登高一呼
某社区社会工作者赵新针对社区矫正对象开展了“星星点灯“小组活动,目的是改变组员的
最新回复
(
0
)