首页
登录
职称英语
[originaltext]W: I heard you just got back from a weekend trip to Santa Fe I ha
[originaltext]W: I heard you just got back from a weekend trip to Santa Fe I ha
游客
2023-09-15
94
管理
问题
W: I heard you just got back from a weekend trip to Santa Fe I have been thinking of going there How did you like it?
M: Santa Fe is one of the nicest towns I have been to in the U.S. I had no idea there was so much m see there! And I love the southwestern look. All the buildings are built to resemble the adobe architecture of the Pueblo Indians.
W: Wow, that sounds beautiful! Did you get a chance to meet some of the locals while you were there?
M: Yeah, I went to the Indian market in town to shop for some arts and crafts While I was there, I met a fascinating old woman from a pueblo just outside the city. She was selling beautiful stone jewelry which she had carved herself. She really was an amazing artist. We talked for over an hour, and she told me all about her life on the reservation.
W: Were there many Indian people in Santa Fe?
M: There are a lot of native American people in New Mexico, especially in Santa Fe. Most of the people at the market were Indian, and they represented several different tribes from all over the state: Pueblo Indians, Zuni, Ute, Apache, and even some Navajo and Hopi from Arizona. I also drove to the Tans Pueblo, which is about an hour north of Santa Fe. Did you know that Tans is one of the oldest towns in America? The Pueblo has been continuously inhabited for almost a thousand years.
W: I had no idea that there were any towns that old in the U.S.
选项
A、Stone jewelry,
B、Beautiful stone.
C、Arts and crafts.
D、Amazing paintings.
答案
C
解析
What did the man want to buy at the Indian market?
信息明示题。男士说自己去镇上的印第安市场买工艺品,故选C。男士提到自己遇到了一位神奇的老妇人,她卖的石制珠宝都是自己雕刻的,但并没有说自己买了珠宝或石头,故排除A、B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3016951.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Excuseme,Ithinkthere’samistakeinourbill.Wedidn’tha
[originaltext]A:Hi,Alice.It’snicetoseeyouagain.Iheardthatyouwentt
[originaltext]A:Hi,Alice.It’snicetoseeyouagain.Iheardthatyouwentt
[originaltext]M:Wearebothfreethisafternoon.Shallwegosurfing?W:Gosu
[originaltext]M:Wearebothfreethisafternoon.Shallwegosurfing?W:Gosu
[originaltext]M:Wearebothfreethisafternoon.Shallwegosurfing?W:Gosu
Liminal:TateBritain(泰特英国美术馆),InformationDesk:Everyweekend11:00—15:0
Liminal:TateBritain(泰特英国美术馆),InformationDesk:Everyweekend11:00—15:0
[originaltext]W:Goodmorning.M:Goodmorning.I’dliketobuytwoticketsfo
[originaltext]W:McDonaldRestaurant.MayIhelpyou?M:I’dliketobookatab
随机试题
[originaltext]W:Excuseme,couldIaskyousomequestions?M:Ofcourse.W:I
NewYork’sEmpireStateBuildingisaninternationallyknownlandmarkwhich
关于钻孔灌浆机械,下列说法错误的有( )。A.岩芯钻机转速范围小 B.冲击钻
下列各项指标中,有利于降低保本点的是( )。A.提高单位售价 B.降低单位售
肾病性水肿肾功能正常者错误的护理是A:低蛋白饮食 B:限制钠盐摄入 C:保持
患者,男,32岁。10小时前与朋友在饭店聚餐后,出现剧烈上腹痛,伴恶心、呕吐。实
社会工作者在提供专业服务时,应不断规范自己的行为,践行价值体系和服务承诺,这体现
评估某酒店式公寓在建工程的价值,已知土地是1年前通过招标方式取得的40年土地使用
甲与乙达成债务重组协议,甲以一批库存商品抵偿所欠乙公司的债务160万元,该批库存
由初期设立的项目法人进行的资本金筹措形式主要有()。A.合资合作和优先股
最新回复
(
0
)