首页
登录
职称英语
[originaltext] England was the first country to compete with Spain for claims
[originaltext] England was the first country to compete with Spain for claims
游客
2023-09-15
80
管理
问题
England was the first country to compete with Spain for claims in the New World, although it was too weak to do this openly at first. But Queen Elizabeth of England supported such explorations as early as the fifteen seventies.
Sir Humphrey Gilbert led the first English settlement efforts but failed. Gilbert’s half brother Sir Walter Raleigh continued his work. Raleigh sent a number of ships to explore the east coast of North America. He called the land Virginia to honor England’s unmarried Queen Elizabeth.
In 1585 .about one-hundred men settled on Roanoke Island, off the coast of the present day state of North Carolina. These. settlers returned to England a year later. Another group went there the next year. This group included many women and children. But the supply ships Raleigh sent to the colony failed to arrive. When help got there in 1590, none of the settlers could be found.
History experts still are not sure what happened. Some research suggests that at least some of the settlers became part of the Indian tribe that lived iii the area.
One reason for the delay in getting supplies to Roanoke was the attack of the Spanish Navy against England in 1588. King Phillip of Spain had decided to invade England. But the small English ships combined with a fierce storm defeated the huge Spanish fleet. As a result, Spain was no longer able to block English exploration.
England discovered that supporting colonies so far away was extremely costly. So Queen Elizabeth took no more action to do this. It was not until after her death in 1603 that England began serious efforts to start colonies in America.
选项
A、Because they faced the attack of the Spanish Navy.
B、Because they always met with fierce storms.
C、Because she thought the cost was too high.
D、Because the expenses were too much to afford.
答案
C
解析
Why did Queen Elizabeth stop to explore colonies?
从选项得知此题对原因进行提问,结合前面选项可以推断问题涉及“英国船队或者Queen Elizabeth为什么不…”。由文中句子England discovered that supporting colonies so far away was extremely costly. So Queen Elizabeth took no more action to do this“因为长时间远距离地支援殖民地花费很大,因此伊丽莎白女王停止了这一类的探索”,可知答案是C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3015999.html
相关试题推荐
[originaltext]W:IwanttobuyboththeskirtandtheT-shirt.Howmuchare
[originaltext]W:Hello,ABCCompany.MayIhelpyou?M:Hello.Thisis
[originaltext]W:Morning,sir.MayIaskwhetherMr.Smithhasfreetimeno
[originaltext]W:HowaboutgoingshoppingonSaturday?M:I’dliketo.
[originaltext]M:IneedaticketforRight220onDecember22.W:OK,
[originaltext]M:Howmucharethesebooks?W:345yuan.Howwouldyou
[originaltext]M:Howmucharethesebooks?W:345yuan.Howwouldyou
[originaltext]M:Whyareyousodressedup,Merry?W:Oh,hi,Tom.Ih
[originaltext]W:Tom,shouldIaskthebossforpromotion?M:Absolutel
[originaltext]M:Ihavetogetupearlytomorrow.So,pleasegivemeawake
随机试题
ReadthistextaboutanItaliancarcompany.Choosethebestwordtofilleachg
Itwasthethirdtimethevillagers()interviewedbytheradiostation.A、havebe
WhichoneisNOTtrueabouttheresultoftheattack?[originaltext]Abomb
设备工程合同正式签字前,当事人双方的代表或其助手要复核准备签字的正式文本。双方应
太阳能建筑中蓄热体选用原则,下列不正确的是()。A.容积比热大 B.热稳定
阅读下列说明,回答问题1至问题3,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某学校
吗啡的中枢性药理作用突出的是()A.镇痛 B.增强脊髓反射 C.产生欣快
基因工程中的黏性末端连接指的是( )。A.PCR引物与DNA模板连接 B.氨
相对于普通股筹资,下列属于留存收益筹资特点的是( )。A.资本成本较高 B.
简明施工合同通用条款的标题包括( )。A.施工设备和临时设施 B.施工控
最新回复
(
0
)