首页
登录
职称英语
A study of people who used cell phones for an average of less than three yea
A study of people who used cell phones for an average of less than three yea
游客
2023-09-13
90
管理
问题
A study of people who used cell phones for an average of less than three years found no evidence the devices cause brain cancer. The research didn’t, however, answer the question of whether longer-term use is dangerous. The study of 891 people did find a slightly increased risk for a rare type of brain cancer, but the researchers said it was not statistically significant. While they acknowledged longer-term studies are needed, the researchers said the overall results should reassure the more than 86 million cell-phone users nationwide. "We feel confident that the results reflect that cell phones don’t seem to cause brain cancer," said epidemiologist Joshua Muscat, a scientist at the American Health Foundation who helped lead the study.
Publication of Muscat’s research prompted the New England Journal of Medicine to release a study showing similar results. The study, led by National Cancer Institute researchers, looked at 782 brain cancer patients and 799 people without cancer. Maximum cell-phone use was at least an hour per day for five or more years, and no brain-cancer link was found even at that level.
Unlike regular telephones, handheld cell phones contain an antenna inside the receiver, which puts the user’s brain close to the electromagnetic radio waves the antenna emits. Since cell phones were introduced in the United States in 1984, conflicting data have emerged from safety studies on animals and humans.
The Food and Drag Administration (FAD) has said there is no evidence that the phones are unsafe, but it has joined with wireless industry in sponsoring research on the devices. Some cell-phone makers have also started disclosing their products’ radiation levels.
Another study involved phone-use questionnaires given to 469 men and women aged 18 to 80 with brain cancer and a 422-member cancer-free control group. Cell-phones use was slightly more common among the cancer-free participants, though average cell-phone use for both groups was under three hours monthly for less than three years.
The amount and duration of cell-phone use were not related to an increase brain cancer risk except for a type of neuron-cell tumor called neuroepitheliomatous cancer. Of the 35 patients with this rare tumor, 14 percent used cell-phones. [br] Muscat’s research and a study in New England Journal of Medicine demonstrate that ______.
选项
A、cell phones don’t seem to cause brain cancer
B、if you use cell-phone in a long term it is possible to cause brain cancer
C、782 brain cancer patients are caused by using cell-phones
D、the two researches of them are not scientific
答案
A
解析
推理判断题。 从第一段的最后一句we feel confident that the results reflect that cell phones don’t seem to cause brain cancer“我们确信该结果反映出移动电话似乎并不导致癌症,”和第二段的第一句…the New England Journal of Medicine to release a study showing similar results.在那些未患脑癌的人员当中移动电话每天1小时连续使用5年,也没发现脑
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3011501.html
相关试题推荐
WhatcanpeopleknowfromthecrownofanancienttreefoundinNewYork?[br]W
WhatcanpeopleknowfromthecrownofanancienttreefoundinNewYork?[br]W
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
Bytheearly1900’s,manypeopleintheUnitedStatesbegantoworryaboutth
[originaltext]Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.
随机试题
WheredidJerryfalloff?[br][originaltext]F:What’swrongwithyourleg,Jer
LIMERICK:POEM::A、motif:symphonyB、prologue:playC、catch:songD、sequence
Inhisbook,theauthorpresentssomestrategiesonMarketingfortheenterprise
复杂而有趣complicatedandfascinating
装饰施工中,影响地面完成面标高的因素不包含()。A.地面材料品种规格 B.地
对施工现场的安全生产责任制度、岗位责任制、安全教育制度等得落实和执行情况进行的检
压力情景应充分体现银行()的特征。A.经营和收益 B.经营和风险 C.
患者男性,48岁。因纳差乏力5月,右上腹隐痛3天入院,既往有饮酒史20年,每天4
某海船定额吨位为D定=20000吨,执行某航次时,装载货物17000吨,航次
对于咨询师与求助者双方的价值观问题,正确的理解包括,咨询师()。A.只有与求助
最新回复
(
0
)