首页
登录
职称英语
[originaltext] It was a glorious day when Steve Dobson realized the mountain
[originaltext] It was a glorious day when Steve Dobson realized the mountain
游客
2023-09-13
76
管理
问题
It was a glorious day when Steve Dobson realized the mountain climbing gene planted deep in his soul had been passed on to his daughter, Liza. The father and daughter have become quite a team, and in early August they made their fourth trip to Colorado for what has become an annual tradition for them.
When Steve was a young man and a student at Bluffton College, he had the opportunity to take a mountain climbing class for credit. The class gave him the chance to not only learn about mountains, but also his first trip west to actually be in the mountains. It was love at first sight. "I loved being in the mountains," he said. "Being on top of the mountain was an unbelievable experience."
But life took him in another direction. Fast forward a few years and Steve found himself living in Maysville with a family and the owner of D. H. Resorts in Fleming County. Steve, his wife, and two children frequently headed west to Colorado for family vacations to go snow skiing.
Four years ago they made their first trip to Colorado as a family in the summer. The active family spent part of that vacation hiking on trails, enjoying summer in the mountains. It gave Steve an idea. "I got the idea that we would climb a mountain as a family."
He chose a mountain that was just over 12,000 feet, and since he hadn’t tried it since he was in college, he wasn’t sure how difficult it would be. "Mountain climbing is not easy," he said. "It’s not a hike in the woods. But it’s also not as technical as rock climbing."
选项
A、One.
B、Two.
C、Three.
D、Four.
答案
D
解析
原文提到 "in early August they made their fourth trip",注意这里使用的是过去时,也就是说已经完成了第四次旅行,因此选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3009792.html
相关试题推荐
[originaltext]TheEnglishpermanentsettlementsinNorthAmericabeganint
[originaltext]TheEnglishpermanentsettlementsinNorthAmericabeganint
[originaltext]TheEnglishpermanentsettlementsinNorthAmericabeganint
[originaltext]W:Goodevening,professor.MynameisAliceBrown.M:Goodeveni
[originaltext]W:Goodevening,professor.MynameisAliceBrown.M:Goodeveni
[originaltext]W:Goodevening,professor.MynameisAliceBrown.M:Goodeveni
[originaltext]It’scommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffecto
[originaltext]It’scommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffecto
[originaltext]Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemployedquitebyaccid
[originaltext]Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemployedquitebyaccid
随机试题
Theaveragenumberofwomenineachgroupis______.[br][originaltext]Be
"Advertisinghasn’tchangedsincethe1960s,"saysRosenblum,thecofounder
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetocc
下列哪种吸声构造对吸收低频声波最有利?( )A.多孔性吸声材料 B.帘幕吸声
下列肿瘤组织继发病变中,应除外A.恶性变 B.钙化 C.坏死 D.黏液样变
寒邪内阻型腹痛的代表方剂是A.良附丸合正气天香散 B.理中丸 C.附子理中丸
化学是一门以实验为基础的学科.下列选项中不属于这里的“实验”的含义的是( )。
设立外商投资创业投资企业,应至少拥有一个“必备投资者”。“必备投资者”应同时满足
A.5/2 B.27/2 C.27 D.9/2
下列措施中,不能减小降水对周边环境影响的是( )。A.砂沟,砂井回灌 B.减缓
最新回复
(
0
)