首页
登录
职称英语
[originaltext] The ordinary raindrop is a mighty earthmover with sufficient
[originaltext] The ordinary raindrop is a mighty earthmover with sufficient
游客
2023-09-12
73
管理
问题
The ordinary raindrop is a mighty earthmover with sufficient strength to cut rock. When rainwater collects on the surface of the ground, some of it evaporates and some of it sinks into the earth. The remainder begins to flow downhill, commencing its lengthy journey from brook to stream to lake, or to a river that will carry it to the sea.
As water flows along the ground, it picks up sand, pebbles, even boulders. It uses them to gnaw at the sides and bottoms of its channel, gradually loosening more earth.
By this process enormous amounts of mud and rock are moved from the land to the sea. Each year the Mississippi River carries 730 million tons of solid matter into the Gulf of Mexico.
This constant hauling of land into the sea is lowering the United States’ average height above sea level at a rate of about one foot every 9,000 years. If erosion continues at the same rate, the United States will be worn completely down to sea level in about 23 million years.
What does erosion by water result in?
选项
A、Wearing down the soil.
B、Building up land.
C、Enriching the soil.
D、Loosening more earth.
答案
D
解析
细节推断题 从文章的分析可以判断水的腐蚀可以使陆地的结构变得松散。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3008441.html
相关试题推荐
[originaltext]The22ndofNovember1970isadaythatthreeBritishsoldier
[originaltext]Amanoncesaidhowuselessitwastoputadvertisementsint
[originaltext]TheOlympicGamesoriginatedin776B.C.inOlympia,asmall
[originaltext]M:Hi,Cathy.IamherebecauseIvisitedcavesalloverNorthAm
[originaltext]M:Hi,Cathy.IamherebecauseIvisitedcavesalloverNorthAm
[originaltext]M:Hi,Cathy.IamherebecauseIvisitedcavesalloverNorthAm
[originaltext]M:Excuseme,Prof.Thomson.Iknowyourofficehoursaretomorro
[originaltext]M:Excuseme,Prof.Thomson.Iknowyourofficehoursaretomorro
[originaltext]Throughtheyearsofbeinganadvisorattheuniversity,I’ve
[originaltext]Throughtheyearsofbeinganadvisorattheuniversity,I’ve
随机试题
Theweatherreportpredictsitwillrain______becomecolder.A、neitherB、norC、a
Now,commercialfarmershavebecomeincreasingly______sothatalmosteverythin
SunburstHotelLocation:OnWaikikiBeachfacingtheoceano
Singaporeiswellknownasamulti-racial,multi-culturalandmulti-religiousna
[originaltext]Sandyisoncrutchestoday,sohemusthavehurthislegonhiss
Itisdesirablethatyou__________________________(保持费用越低越好).keepthecostas
脊柱CT扫描可用于检查下面哪种疾病A.神经炎 B.脊髓灰质炎 C.髓核积气
胰岛素剂量不足或中断可引起A.低血糖反应 B.妊娠后期糖尿病 C.酮症酸中毒
根据皮亚杰的认知发展阶段理论,7~11岁儿童的认知发展大体上处于()阶段。
某新建加油站按照有关规定建立该加油站的生产安全事故应急预案体系,为保证编制工作顺
最新回复
(
0
)