首页
登录
职称英语
Four-year-rid children are being tested for their ability to recognize simpl
Four-year-rid children are being tested for their ability to recognize simpl
游客
2023-09-10
75
管理
问题
Four-year-rid children are being tested for their ability to recognize simple words and letters in the【B1】______ . They are also being tested for their skills with numbers. Federal education officials say the test will help the Head Start program【B2】______ . The officials will compare the【B3】______ of the children against national【B4】______ in early arithmetic, reading and writing.
Local non-profit organizations【B5】______ the programs. The government spends more than six-and-a-half thousand-million dollars a year to pay for Head Start.
Federal officials say close to a million children【B6】______ the country take part in the programs.
Wade Horn leads the Head Start program for the government. Mister Horn says the test is【B7】______ to learn which kinds of programs help children the most.
The United States Department of Health and Human Services【B8】______ a report on Head Start in June. 【B9】______ . It said the Head Start children are not as ready for school as the others. But some educators criticize the idea that one year in Head Start could raise poor children m average levels. Some also criticize parts of the test. For example,, critics note that the children are asked to point to a picture of a "swamp."【B10】______ .
Still, even some educators who oppose the test agree with federal officials that Head Start needs to do better to prepare children for school. Currently, local programs decide what they want to teach. Many have placed major importance on health, nutrition and social development.【B11】______ . [br] 【B7】
选项
答案
designed
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3002891.html
相关试题推荐
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneed
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneed
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneed
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneed
TheSeattleTimesCompanyisonenewspaperfirmthathasrecognizedtheneed
ChildrenbornintoaBushmansocietyofSouthAfricaarecompletelydependen
ChildrenbornintoaBushmansocietyofSouthAfricaarecompletelydependen
ChildrenbornintoaBushmansocietyofSouthAfricaarecompletelydependen
ChildrenbornintoaBushmansocietyofSouthAfricaarecompletelydependen
ChildrenbornintoaBushmansocietyofSouthAfricaarecompletelydependen
随机试题
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyusele
PASSAGETWOEverydaysounds.根据题目中的catchourear定位到第3段倒数第2句。该句中的largelyignoringe
(1)Familyplanninghasbeenahugesuccess.Theglobalfertilityratehascr
Interpersonalcommunicationisyourinteractionwithothers.Talkingtoafr
______(世界上没有只是奉献而无回报的事情),thoughthereturnoftencomesinanunexpectedform.It
Althoughrecentyearshaveseensubstantialreductionsinnoxiouspollutantsfro
检查报警阀组的标识是否完好、清晰,报警阀组组件是否齐全,表面有无裂纹、损伤等现象
根据①与②之间的关系,③与下列()图具有同样的逻辑关系。
目前,治疗肺炎链球菌肺炎的主要药物是A.氨基苷类B.青霉素C.红霉素D.磺胺类E
关于碾压混凝土坝施工质量控制的说法,正确的是()。A.碾压混凝土坝一般采用VC值
最新回复
(
0
)