首页
登录
职称英语
[originaltext] Good evening. I know many of you students are the proud owners
[originaltext] Good evening. I know many of you students are the proud owners
游客
2023-09-10
83
管理
问题
Good evening. I know many of you students are the proud owners of your first motor vehicle, and this evening I want to talk to you about some of the things you can do to make sure your car or motorbike isn’t stolen. I will start with a few Pacts and figures to put you in the picture. Car theft is a widespread problem. In this country alone one car is stolen every 32 seconds. That’s almost a million cars each year. And of those, 40% are never recovered. And don’t think that just because your car might be a bit old and beaten-up looking no one will steal it. Any car can be stolen. Anywhere.
Most thefts occur in residential areas, often in front of the house or even from inside the garage. Some areas that are especially dangerous are shopping centers and parking lots, particularly at sports events.
Most car thieves don’t need to break into the ear. They usually gain entry through unlocked doors and many times they find the key in the ignition. In fact, one in five stolen cars had the keys left in the ear. Isn’t that amazing? Twenty percent of drivers left the keys in the ignition of an unlocked car!
Who steals cars? Well. there are basically two kinds of car or bike thieves: joyriders aged about 15 to 21. and professionals. This last group usually needs less than one minute to break into a locked car and they often steal cars to use in other crimes such as robberies. You are much less likely to get your car back if it’s stolen by a professional, and if it’s stolen by a joyrider chances are it’ll be a wreck when you do get it back. Joyriders have a very high accident rate.
选项
A、Young people who want to ride a car for joy.
B、Professionals who steal cars for other crimes.
C、People who lack money to buy a ear.
D、Both A and B.
答案
D
解析
信息明示题。文章最后提到,最常偷车的人是joyriders aged about 15 to 21 and professionals,其中joyriders指的是喜欢驾车兜风的人,所以D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3002103.html
相关试题推荐
[originaltext]TheUnitedStatesisprimarilyanEnglishspeakingcountry.T
[originaltext]TheUnitedStatesisprimarilyanEnglishspeakingcountry.T
[originaltext]W:Supposethecompanyofferedyouapayraise,a50%.Wouldyou
[originaltext]W:Supposethecompanyofferedyouapayraise,a50%.Wouldyou
[originaltext]W:Supposethecompanyofferedyouapayraise,a50%.Wouldyou
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemom?W:Sure.Putthepaperintot
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemom?W:Sure.Putthepaperintot
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemom?W:Sure.Putthepaperintot
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemom?W:Sure.Putthepaperintot
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemom?W:Sure.Putthepaperintot
随机试题
Someweeksago,ridinginacabfromBostontoCambridge,mydriverturnedan
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEngl
Sheissmart(indeed)______,sheisagenius.indeed本题考查副词用法。她确实很聪明,她是个天才。副词indee
Thefirststeptodefeatanenemyistopindownhisexactidentityandhow
ThismonthBritain’sbusinessschoolswillletlooseanotherbatchofgraduat
肺气肿的病变中,下述哪一种是错误的()A.肺泡高度扩张 B.肺泡间隔断
我国《基金法》规定,基金托管人由依法设立并取得基金托管资格的()担任。A
基金的主要当事人有()。 ①基金份额持有人 ②基金销售机构 ③基金管理人
共用题干 患者王先生,58岁,3个月前因急性脑梗死致左侧肢体瘫痪,出院后生活存
呼吸浅快见于A.哮喘 B.大量腹水 C.急性左心衰竭 D.脑出血 E.服
最新回复
(
0
)