首页
登录
职称英语
[originaltext] Back in those primitive times it was unnecessary to have a sp
[originaltext] Back in those primitive times it was unnecessary to have a sp
游客
2023-09-10
75
管理
问题
Back in those primitive times it was unnecessary to have a special form of exchange value for everything, like a price. In thee times the only things that were really valuable were the skills to sat vive. But as society became more complex, people depend more on others who were living far away; then it became important for people to develop some method for exchanging value without having to ex change the actual goods.
This need to develop a method for exchanging value was what led to the use of money. Money was a means of exchanging value without having to actually exchange the specific things you wanted. Before the use of money, people had to trade things with each other, and it was usually very difficult to decide what everything was worth in relation to each other. If you had three animals skins and your friend had two pots of dried betas, how did you know how many skins were equivalent to a pet of beans if they didn’t have a price? With the introduction of money, all things could begin to hate a common value that everybody could know about. This led to a standardized set of values among people. As the power of money increased, values that were different from the majority were no longer recognized. The value of something in terms of money became the ultimate value. In order for money to function, the whole society has to agree on the same values.
选项
A、How the survival skills of the early people influenced their diets.
B、This need to learn how to save money;
C、The increasingly complex relationship between values and the use of money.
D、The difficulty of trading larger and larger amounts of good.
答案
C
解析
文中最后一句谈到"money"与"value"的关系,显然下文还有可能继续谈论这方面的问题。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3001297.html
相关试题推荐
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
[originaltext]Manychildrenfirstlearnthevalueofmoneybyreceivingan
[originaltext]Astronomersarestilllearningaboutsunspotsandabouttheir
[originaltext]W:Mr.Matheson,I’mthebusinessconsultanttomakesomesuggest
[originaltext]W:Mr.Matheson,I’mthebusinessconsultanttomakesomesuggest
[originaltext]W:Mr.Matheson,I’mthebusinessconsultanttomakesomesuggest
[originaltext]M:It’ssaidyouandTinaareenthusiasticaboutyogaclass,aren
[originaltext]M:It’ssaidyouandTinaareenthusiasticaboutyogaclass,aren
[originaltext]M:It’ssaidyouandTinaareenthusiasticaboutyogaclass,aren
[originaltext]M:It’ssaidyouandTinaareenthusiasticaboutyogaclass,aren
随机试题
Thedirectorsthatparticipatedinthemeetingwererequiredtocontribute_____
[originaltext]MemorialDayhonorsthosewhodiedinallofAmerica’swars.But
[originaltext]Ladiesandgentleman.Ourcountryhascometoacrossroad,an
下列各项中,不符合内部牵制的要求的是()。A、出纳人员管票据 B、出纳人员
下面四个图形中,只有一个是由上面的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
建筑物室外宜采用低压消防给水系统,当采用市政给水管网供水时,应采用两路消防供水,
肝胃蕴热可见A.口淡乏味 B.口甜而黏腻 C.口苦 D.口中泛酸
关于病因与休克类型,正确的是A.烧伤后导致低血容量性休克 B.腰麻后导致损伤性
假设全社会待销售商品价格总额为1000亿元,该时期赊销商品价格总额为50亿元,到
35~llOkV变电所的主控制室顶棚到楼板面的净高,下列符合规范的是()。A.
最新回复
(
0
)