首页
登录
职称英语
Film is a medium that might have been especially made for America, a vast co
Film is a medium that might have been especially made for America, a vast co
游客
2023-09-10
75
管理
问题
Film is a medium that might have been especially made for America, a vast country which, by the beginning of the twentieth century, had a large immigrant population, many of whom could hardly speak English. These people’ would have had little use for the theatre, even if they lived within easy distance of one. or for most of the books they could buy because they did not have enough English. But the movies the silent movies these they could all understand, so what America had more than any European country was a huge captive audience, a large proportion of them pretty well uneducated. And what these people wanted were simple stories in which, irrespective of the fact they couldn’t understand the captions, the action told all.
In feeding the growing demand for screen entertainment, America was greatly helped by the First World War. Between 1914 and 1918 the making of films was not exactly high on the list of any European country’s priorities. Films continued to be made but not to the same extent as before, and to fill the gap in foreign imports, America had to increase its own production. By the end of the decade, with Hollywood now firmly established as the center of the industry, America was well on its way to monopolizing the world market.
But if by the beginning of the 1920s America was the world leader in film production, it was not then nor has it been since--in the lead when it comes to developing film as an art form. Hollywood film is not interested in arts it is interested in money and the two rarely go together. To Hollywood film is, and really always has been, an industry. There is nothing about this attitude that should make us look down on it. The maker of decent, serviceable and mass-produced furniture is not to be looked down on because he isn’t Chippendale. You might wish he were, but. that is another matter. So Hollywood quickly recognized film as an entertainment medium with a unique ability to put people onto seats and money in the pockets of producers, distributors and cinema managers and, mostly, left it to others to develop its potential as an art form.
Generally speaking, the efforts to extend the boundaries of film--to show that it could do more than car chases, romance and clowning--were being made elsewhere. In the 1920s in Germany, for example, expressionism was an artistic movement which used film as a medium. Expressionism is described in the Oxford Companion to Film as "a movement whose main aim was to show in images man’s inner world and in particular the emotions of fear, hatred, love and anxiety". These days, most serious and sometimes not so serious---films attempt to do something like that as a matter of course. [br] What can we learn about the American film industry around 1920?
选项
A、Art films produced in American were better than those made elsewhere.
B、The Americans played a leading role in developing film as an art form.
C、Americans looked down upon their own films.
D、More films were made in America than anywhere else.
答案
D
解析
推断题。细读第三段,文中提及“America was the world leader in film production,it was not then nor has it been since--in the lead when it comes to developing film as an art form”,这句话耐人寻味,意思是说:尽管上世纪20年代美国在电影制造业领先,但这决不表示当时美国电影在艺术形式上领先(暗示数量、制造工艺可能领先,但对艺术的领悟和把捏并非领先)。因而选项A和B错误,选项C是一个普通的、正常的美国人绝对不会做的,因而属于常识性错误。故正确答案为D项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3001207.html
相关试题推荐
IfyouhadtosumuptheproblemsofAmericanhealthcareintwowords,they
IfyouhadtosumuptheproblemsofAmericanhealthcareintwowords,they
IfyouhadtosumuptheproblemsofAmericanhealthcareintwowords,they
IfyouhadtosumuptheproblemsofAmericanhealthcareintwowords,they
IfyouhadtosumuptheproblemsofAmericanhealthcareintwowords,they
IfyouhadtosumuptheproblemsofAmericanhealthcareintwowords,they
Americaisacountrythatnowsitsatopthecherishedmyththatworkprovide
Americaisacountrythatnowsitsatopthecherishedmyththatworkprovide
ManyAmericanslookattheeyesofthepeopletheyaretalkingwith,______(认为这是
America’sBrainDrainCrisisLosingtheG
随机试题
•Readtheadviceaboutcooperation.•Choosethebestwordtofilleachgap,from
Whatdoestheword"bogus"(Line2)mostprobablymean?[br]TheSouthKoreante
不符合急性鼻炎的症状是:()A.发热、头痛 B.鼻塞及嗅觉障碍 C.流水
关于工程建设其他费用中场地准备及临时设施费的内容,下列说法中正确的是()。A:
简述如何培养学生的体育学习策略?
(2016年)随着复利次数的增加,同一个名义年利率求出的有效年利率会不断____
下列关于格式刷功能的说法,正确的是()A.可以复制文字字符内容 B.可以复制
勘察、设计工作内容变更的原因一般包括( )。A.勘察、设计人工作失误引起的变更
在正常使用条件下,房屋建筑主体结构工程的最低保修期为( )。A.建设单位要求的
施工合同通用条款中要求进度付款申请单的主要内容包括()A.累计扣除的质量保
最新回复
(
0
)