首页
登录
职称英语
The government is to give new "job splitting" grants to employers willing to
The government is to give new "job splitting" grants to employers willing to
游客
2023-09-10
95
管理
问题
The government is to give new "job splitting" grants to employers willing to offer part-time work to people claiming unemployment benefit.
The new scheme, which took many union leaders and large employers by surprise last night, will be announced in detail in the autumn. It is intended to cost the taxpayer nothing because of savings in unemployment benefit. The proposal, unveiled last night by Mr. Norman Tebbit, Secretary of State for Employment, will be in addition to the new Community Programme for the long-term unemployed.
Mr. Tebbit said that under the scheme a vacancy could be offered to two unemployed people, one unemployed person and one existing full-time employee.
The Employment Secretary suggested yesterday that workers reaching retirement might find the idea of sharing their job attractive, if pensions could be secured. But he also said that firms might find it attractive to offer one vacancy to two school leavers.
Mr. Tebbit claimed that both the schemes would make it possible for more people to "regain the dignity of a job, to remain in work, even on a part-time basis".
In a sharp reaction to the Community Programme, Mr. Nicholas Hinton, director of the National Council for Voluntary Organizations, whose members will be expected to sponsor many of the new places, said: "The government is trying to spread too little money too thinly among too many people and many voluntary organizations are suspicious of its motives."
The Engineering Employer’s Federation said it would be recommending the job splitting scheme to its member. [br] Wages of the part-time work offered to the unemployed men come from ______.
选项
答案
savings in unemployment benefit
解析
文章第二段中提到那些纳税者们不必为他们所提供给失业者们的兼职工作花费一分钱,因为有政府的失业救济金的储备金,也就是说这些兼职工作的工资将会从储备金中拨出。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3000946.html
相关试题推荐
Manyworkersdependonplans【B1】______bytheiremployerstohelppayforth
Manyworkersdependonplans【B1】______bytheiremployerstohelppayforth
Manyworkersdependonplans【B1】______bytheiremployerstohelppayforth
Manyworkersdependonplans【B1】______bytheiremployerstohelppayforth
Thenewgovernmentwasaccused__________________________(未实现其降低失业率的承诺).offai
[originaltext]Job-seekingskillsresearchclearlyprovesthatemployersfoc
[originaltext]Job-seekingskillsresearchclearlyprovesthatemployersfoc
[originaltext]Job-seekingskillsresearchclearlyprovesthatemployersfoc
Thegovernmentistogivenew"jobsplitting"grantstoemployerswillingto
Thegovernmentistogivenew"jobsplitting"grantstoemployerswillingto
随机试题
TrafficisaperennialprobleminHongkong.Overtheyearsmanysuggestions
Doyouoftenbuynewclothes? Iusedtogoonlineorgooutsideforsomenewpu
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
BydrawingontheWorldBank’sprojectionsofsocioeconomicdevelopmentove
Manyparentsmaythinkthateachnewsibling(兄弟姐妹)offerstheirchildrenthe
软件设计时需要遵循抽象、模块化、信息隐蔽和模块独立原则。在划分软件系统模块时,应
下列关于建筑火灾蔓延传热基础的叙述中,错误的是()。A.导热率大的材料利于火势
下列表述中正确的是()。 A.核能不会污染环境,可以大规模发展 B.煤
影响药物胃肠道吸收的生理因素错误的是A.胃肠液的成分 B.胃排空 C.食物
鉴别急性出血坏死型胰腺炎与水肿型胰腺炎有价值的是 A血清脂肪酶 B血清淀粉
最新回复
(
0
)