首页
登录
职称英语
[originaltext] Everyone knows about the Royal Canadian Mounted Police, but
[originaltext] Everyone knows about the Royal Canadian Mounted Police, but
游客
2023-09-09
87
管理
问题
Everyone knows about the Royal Canadian Mounted Police, but (29) nowadays the romantic red uniform jacket is only worn on special occasions, and the famous horses are rarely seen. So the "Mountie", as a member of this police force is known, is not, in fact, often mounted except on a powerful motor-cycle. (30)He is a member of a very modern and efficient organization.
The Royal Canadian Mounted Police has responsibility for an enormous area, from the U.S. border up to the vast ice-fields and frozen lakes. (30)A mountie may work in the Headquarters building in Ottawa. He may pilot a patrol plane across the snow-deserts in the north. He may be doing customs work at the frontier. He may be in plain clothes watching for s suspicious character at an airport, or he may simply be driving a patrol-car.
There are more than ten thousand men in this force, and it was one of these who was responsible for the arrest of James Earl Ray. Police all over the world were looking for Ray after the murder of Martin Luther King. In June 1968, a group of policemen in Canada were doing routine work with applications for passports. Suddenly one man noticed a photo which looked very much like Ray. The name was different, but the resemblance was so strong that (31) the police started to investigate. They discovered that the man had already gone to Britain. The photograph and the finger-prints were sent to the British police, who arrested Ray at London Airport, when he was just going to get on a plane for Brussels. The murder that had shocked the world was solved by a mountie on Ottawa.
选项
A、A Royal Canadian Mounted Police happened to notice him on the street.
B、3. Royal Canadian Mounted Police recognized Ray’s photo and started to investigate.
C、The British Police was informed and Ray was found at London Airport.
D、Royal Canadian Mounted Police and British Police worked together to arrest him.
答案
D
解析
文中提到“the police started to investigate. They discovered that the man had already gone to Britain. The photograph and the finger-prints were sent to the British police, who arrested Ray at London Airport”加拿大骑警对某张照片表示怀疑并开始侦查,他们发现该嫌疑人已经前往英国。于是把照片和指纹发往英国警方,最后
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2999895.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodmorning.I’dliketospeaktoMr.Picasso,please.W:Mr.
[originaltext]M:Goodmorning.I’dliketospeaktoMr.Picasso,please.W:Mr.
[originaltext]M:Goodmorning.I’dliketospeaktoMr.Picasso,please.W:Mr.
[originaltext]TheChinesepeople,Ifoundout,holdontomanytraditionstha
[originaltext]M:Mygrandfatherlookedforwardtoretirement,sothathewould
[originaltext]M:Mygrandfatherlookedforwardtoretirement,sothathewould
[originaltext]M:Mygrandfatherlookedforwardtoretirement,sothathewould
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.Haveaseat,please.M:Thanky
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.Haveaseat,please.M:Thanky
[originaltext]W:You’llhavetohurryifyoureallywanttocatchtheflight.T
随机试题
Whatislearnedabouttheenergyaudits?[br][originaltext]Thesimplestwayto
Whilesomeinternationalcouriersareshowingsignsofexhaustion,EMS(Expr
WherewasthefirsttelephoneserviceinAmericaestablished?[br][originaltex
Acommonassumptionabouttheprivatesectorofeducationisthatitcaters
WhatisRachel’sextendedessayabout?[br][originaltext]DrJones:Comein.Ah
水样测定前通常要经过预处理,预处理的方法有A.悬浮物的分离 B.消解 C.待
患者,男,63岁。咳嗽10年,活动后气促2年,桶状胸,X线示肺透亮度增强,肋间隙
房地产开发的四个阶段中,不包括()。A.后期工作阶段 B.建设阶段 C.投
小儿急性化脓性血源性骨髓炎可引起邻近关节化脓性关节炎的是A.髋关节 B.膝关节
根据《建设工程质量管理条例》,下列工程必须实行工程监理的有()。A.国家重
最新回复
(
0
)