首页
登录
职称英语
How many people are suffering from labor market problems? This is one of th
How many people are suffering from labor market problems? This is one of th
游客
2023-09-09
88
管理
问题
How many people are suffering from labor market problems? This is one of the most critical yet contentious social policy questions: In many ways, our social statistics exaggerate the degree of hardship. Unemployment does not have the same dire (可怕的) consequences today as it did in the 1930s when most of the unemployed were primary breadwinners, when income and earnings ware usually much closer to the margin of subsistence, and when there were no countervailing social programs for those failing in the labor market. Increasing affluence, the rise of families with more than one wage earner, the growing predominance of secondary earners among the unemployed, and improved social welfare protection have unquestionably mitigated(减轻) the consequences of joblessness. Earnings and income data also overstate the dimensions of hardship. Among the millions with hourly earnings at or below the minimum wage level, the overwhelming majority is from multiple earners, relatively affluent families. Most of those counted by the poverty statistics are elderly or handicapped or have family responsibilities which keep them out of the labor force, so the poverty statistics are by no means an accurate indicator of labor market pathologies.
Yet there are also many ways our social statistics underestimate the degree of labor-market-related hardship. The unemployment counts exclude millions of fully employed workers whose wages arc so low that their families remain in poverty. Low wages and repeated or prolonged unemployment frequently internet to undermine the capacity for self-support. Since the number experiencing joblessness at some time during the year is several times the number unemployed in any month, those who suffer as a result of forced idleness can equal or exceed average annual unemployment, even though only a minority of the jobless in any month really suffers. For every person counted in the monthly unemployment tallies, there is another part-time working because of the inability Io find fulltime work, or else outside the labor force but wanting a job. Finally, income transfers in our country have always focused on the elderly, disabled, and dependent, neglecting the needs of the working poor, so that the dramatic expansion of cash and in kind transfers does not necessarily mean that those failings in the labor market are adequately protected.
As a result of such contradictory evidence, it is uncertain whether those suffering seriously as a result of labor market problems number in the hundreds of thousands or the tens of millions, and, hence, whether high levels of joblessness can be tolerated or must be countered by job creation and economic stimulus. There is only one area of agreement in this debate----that the existing poverty, employment, and earnings statistics are inadequate for one of their primary applications, measuring the consequences of labor market problems. [br] The author’s purpose in citing those who are repeatedly unemployed during a twelve-month period is most probably to show that
选项
A、there are several factors that cause the payment of low wages to some members of the labor force
B、unemployment statistics can underestimate the hardship resulting from joblessness
C、recurrent inadequacies in the labor market can exist and cause hardships for individual workers
D、a majority of those who are jobless at any time does not suffer severe hardship
答案
B
解析
推断题。由第二段可知,作者提到多次失业的人是为了显示统计数据常常低估失业带来的苦难和艰辛,所以B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2998380.html
相关试题推荐
______(来年的教育预算大约是四十亿美元,这是)muchmorethanwhatpeopleexpected.Theeducationb
Bythetime______(人们来营救他时,他已被困在倒塌的洞穴里)forthreedays.peoplecametohisresc
Itisamazinghowmanypeoplestillsay,"Ineverdream,"foritisnowdeca
Itisamazinghowmanypeoplestillsay,"Ineverdream,"foritisnowdeca
[originaltext]Somepeoplehateeverythingthatismodern.Theycannotimagi
[originaltext]Somepeoplehateeverythingthatismodern.Theycannotimagi
Computersandelectroniccommunicationsareallowingmanypeopletousethei
Computersandelectroniccommunicationsareallowingmanypeopletousethei
Computersandelectroniccommunicationsareallowingmanypeopletousethei
Computersandelectroniccommunicationsareallowingmanypeopletousethei
随机试题
Thegreatestrecentsocialchangeshavebeen【C1】______thelivesofwomen.
[originaltext]Inmanystressfulsituations,thebody’sresponsescanimprov
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.I
A.7 B.2 C.-2 D.-3
女,孕1产0,足月临产14小时,宫口开7cm,产程进展缓慢。胎心140~150次
敌敌畏中毒者A.酒味 B.肝臭味 C.烂苹果味 D.大蒜味 E.氨味
对于债券市场来说,不同市场的债券分别由不同机构负责托管和结算,关于债券的托管,以
()是物流各环节中最重要的部分,是物流的关键。A:运输 B:储存 C:装卸搬
小王攻读佛学专业硕士学位,导师最可能建议他学习下列哪一种语言?A.波斯文 B.
WAIS-RC中数字符号分测验正式测验限时()秒。单选A.60 B.12
最新回复
(
0
)