首页
登录
职称英语
[originaltext] For the second time in only two weeks, a large group of pilo
[originaltext] For the second time in only two weeks, a large group of pilo
游客
2023-09-09
83
管理
问题
For the second time in only two weeks, a large group of pilot whales has died after stranding themselves in Sandy Cape on the remote western coast of Tasmania, Australia.
(32) Due to the area’s remote location, rescuers were unable to reach the scene until a day after the stranding was reported. (33)Still, they managed to save 32 whales. Just one week earlier, more than 50 whales died after becoming stranded on another nearby beach.
Because Tasmania is along the whale migration route to and from Antarctic waters, strandings there are not uncommon. According to Tasmania’s Department of Primary Industries and Water, 75 whale stranding incidents have occurred since 1900, several of which involved more than 200 animals.
(34) Pilot whales are among the most social marine mammals, often traveling in pods that include hundreds of individuals. Although these strong social bonds help the whales survive, their herding behavior can also lead to their death --- (34) if one whale is in danger, it will signal the other members of the pod to follow.
Some scientists believe that the whales become stranded when they are forced to chase prey too close to shore. Predators like killer whales can also cause" panic" within a whale pod, scaring them and" herding" them toward the shoreline. Other researchers have suggested that the whales’ echolocation system may not detect gently sloping coastlines. More controversial theories attribute whale stranding to military sonar and changes in the Earth’s magnetic field, which could interfere with the animals’ ability to navigate. (35) But none of these theories have yet been proven, and the reason behind mass whale strandings is still a mystery.
选项
A、Because the whales hunt too close to the shores.
B、Because the whales failed to detect the sloping coastlines.
C、Because human activities affect whales’ lives deeply:
D、The reason is still unknown.
答案
D
解析
文章对鲸鱼搁浅的原因提出了两个可能,但均未得到广泛的认可。文章最后一句提到the reason behind mass whale strandings is still a mystery,由此可知D 为本题答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2997853.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Inthepastfewmonths,I’veintroducedyoufivenurses.Now,
[originaltext]Conversationsarereallykindofinteresting.Iguessit’sa
[originaltext]CannesFilmFestival,themostprestigiousmotion-picturefes
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramtobringy
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramtobringy
[originaltext]W:Wenowinterruptourregularschedulednewsprogramtobringy
[originaltext]W:Whatdoyoudoforaliving,Frank?M:Iamanaerospaceengin
[originaltext]W:Whatdoyoudoforaliving,Frank?M:Iamanaerospaceengin
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
随机试题
A、Theyforbidyoungadultstouseit.B、Theyencourageteenstouseit.C、Theyl
[originaltext] Torrentialrainandflashfloodscausedairportdelays,transi
ComingHome:LifeAfterStudyAbroadManyreturneeswhoh
Humanity’shighlydevelopedabilitytocommunicateverballyisouressence.
Worriedaboutprescriptiondrugs?Howtoweighyourrisk?[A]Wh
设计条件 1.某城市拟建机动车停车场,场地平面如图所示,要求场地地形不变,保
下图1所示是图2所示网络发生链路故障时的部分路由信息,该信息来自设备(57),
男性,60岁,无痛性血尿伴左侧腰部疼痛不适1月余;超声检查左肾集合系统分离3.7
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
男,2岁偏食,不喜欢吃鱼、肉、蛋和蔬菜,喜欢啃泥土,常患口腔炎,实验室检查:Hb
最新回复
(
0
)