首页
登录
职称英语
Forty years ago no one was concerned about the health of the ocean, in spit
Forty years ago no one was concerned about the health of the ocean, in spit
游客
2023-09-08
67
管理
问题
Forty years ago no one was concerned about the health of the ocean, in spite of the fact that many fisheries were being over-harvested, toxic wastes were being dumped in the sea, and developers were beginning to seriously disrupt coastlines. In those days, the magnitude of the problems was small, even though it was obvious that if the trends Continued people would face severe economic and personal hardship in the future. People just didn’t understand, nor did they care. Unfortunately many of our concerns were realized, but the situation could have been much worse, had we, and others, not taken action to inform people about the ocean and the need to protect it.
During our campaign to share the wonders of the sea and alert the public about the need to protect it, we have used every medium available--personal appearances, the printed word, and television. Now there is a new medium that is even more effective than its predecessors. Thanks to the Internet and computers, people can not only receive linear stories, but they can actually participate in them, exploring and learning at their own pace and as their curiosity dictates.
I am tremendously impressed with the personalization of what had been labeled by skeptics as the most impersonal medium yet developed. For these reasons I have made a major commitment of time and resources to dive into this sea of electronic marvels. I’m swimming hard to keep up, but when I look around I find I’m not alone. We are all learning together and it is an adventure I am finding immensely rewarding. I have been encouraged by our first modest dunking in this new world: Cities under the Sea--Coral Reefs. A couple of months ago I was in Fiji to celebrate the 1997 International Year of the Reef and presented our Cities under the Sea CD-ROM to a group of children. I was impressed to see how quickly they grasped our concepts and how they directed their own learning process, thanks to the flexibility of the medium.
It was particularly exciting to see kids squeal with delight as they responded to questions and the computer rewarded there when they got the correct answers. I want young people to experience the mystery and wonder of our oceans. I want them to understand how precious and vulnerable our environment is. Young people need to be taught to take responsibility for ensuring that their heritage will be protected and used wisely. Hopefully the next generation will do a better job than mine has. I believe individuals must be personally involved and I am counting on the Internet to be the medium through which people can experience, learn, and take action. I am counting on young people with their idealism and energy to create a better future--it is too important to be left to bureaucrats and politicians. [br] Forty years ago people were indifferent to the health of the ocean because ______.
选项
A、the ocean was immune to any pollution then
B、they didn’t know what would come of if the ocean was deadly disrupted
C、there was no computer then
D、there wasn’t any problem with the ocean at that time
答案
B
解析
细节题。文章第一句话指出:四十年前尽管存在过度捕捞、有毒物质被排放入海、开发者逐渐破坏海岸线等问题,但是没有人关注海洋环境的健康。当时问题还不是很严重。第三句:人们不了解,也不关心。这一句中“了解”即指对于保护海洋环境问题不了解,因为人们不清楚海洋环境被破坏以后会出现什么样的后果,这与B项对应。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2996719.html
相关试题推荐
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononeh
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononeh
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononeh
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononeh
[originaltext]Recently,amanwhowasalwaysingoodhealth,spentaweek
[originaltext]Recently,amanwhowasalwaysingoodhealth,spentaweek
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimport
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimport
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimport
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimport
随机试题
AMERICARES’firstairlifttoIndiainresponsetothetsunamihasarrivedin
MyViewonAmalgamationofUniversities1.近年来高校合并的现象很常见2.高校合并带来不少好处3.我们在此问题上也面
A—toholdameetingE—finalsittingB—workingpartyF—formalsittingC—meetingi
合成高分子防水涂膜(防水层)出现在那些节点中?() A.①、
A.乳化剂 B.保湿剂 C.润滑剂 D.防腐剂 E.抗氧化剂在软膏剂中维
痕迹管理:指按照相关部门要求,用文字或图片等材料记录、展示工作过程和业绩,作为绩
申请H股上市的公司,若发行人拥有超过一种类别的证券,其上市时由公众人士持有的证券
下列关于利率互换操作原则的说法,正确的有()。A:预期利率上升,固定利息收入者应
凡是知道案情的人都有出庭作证的义务。若有()的情形,经人民法院准许,当事人可以
甲手机专卖店门口以醒目大字书写“本手机店出售的手机一律为正规产品,若有假冒,假一
最新回复
(
0
)