首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Good morning, Ms. Smith. Welcome to today’s show.W: Thank you
[originaltext]M: Good morning, Ms. Smith. Welcome to today’s show.W: Thank you
游客
2023-09-08
80
管理
问题
M: Good morning, Ms. Smith. Welcome to today’s show.
W: Thank you.
M: Today we’re going to talk about the living of foreign students in our country. You know, for many international students, coming to the United States and living here and studying can be a quite frightening experience, especially when finding housing. Can you give them some advice?
W: Sure. Fortunately, there are a variety of options that students can look to. They can choose to live on campus or off campus.
M: Then can you say something about on-campus living?
W: Well, I think first of all for first-time students, coming and(22)living on campus in dormitories can provide a certain level of security because of its closeness to campus facilities since commuting without a car can be quite an experience, especially when you have to commute long distances. (22)Often in dormitories, meals might be provided, and this can allow students to devote time to their academics, rather than housekeeping.
M: That sounds quite good. Is there anything students should pay attention to when living on campus?
W: Yes, (23)students should be aware that they’ll be required to abide by certain regulations dealing with student conduct as part of the contract and living on campus.
M: Then what about off-campus living?
W: (24)Like living in dormitories, uh, living off campus in an apartment requires little or no maintenance specifically because usually it is handled by someone else. Also, when you live off campus, there might be a certain amount of flexibility in choosing roommates that you might not have when living on campus. (25)But you should be aware that tenants may be responsible for furnishing their own apartments.
M: Well, thank you, Ms. Smith, for the information you have provided for us.
W: My pleasure.
选项
A、Meals are provided free of charge on campus.
B、Students are more secure on campus.
C、Students are free to choose their roommates.
D、Students have more chances to make friends.
答案
B
解析
细节辨认题 。对话中提到两种住宿方式:校内和校外住宿。在讲述校内住宿的优点时提到两点:一是由于离校近,所以更安全;其二就是可以吃到学校提供的饭菜,不需要自己做饭,因此可以节省时间用于学习,但并没有提到“免费”二字。对于C 中所说的可以自由选择室友则是在校外居住的优点,故B 为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2996610.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hey,Mike!Whereareyouoffto?M:I’mheadingforthePrice
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]WilmaRudolphwascalled"theBlackPearl"and"thefastestw
[originaltext]WilmaRudolphwascalled"theBlackPearl"and"thefastestw
[originaltext]Asmoreandmorepeoplelosetheirjobs,nowitisperhapst
[originaltext]M:Mathdepartment,ProfessorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.W
[originaltext]M:Mathdepartment,ProfessorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.W
随机试题
Thedichotomypostulatedbymanybetweenidealismandrealismisoneofthestan
"OneofthereasonsIfindthistopicveryinterestingisbecausemymomwas
WhendidPeterarriveatthetheater?Hearrivedatthetheatre______.[br]Wh
Televisionisnowplayingaveryimportantpartinourlife.Buttelevision,
企业定额是工程建设定额按( )的分类。A.反映的生产要素消耗的内容 B.不同
男孩,16个月,发热、咳嗽4天。体检:呼吸急促,唇发绀,三凹征明显,双肺闻及较多
近地面的大气层的温度层结可归纳为四种类型,下面哪种叙述不正确?()A、气温随高
厂址选择的主要步骤为()。A.确定选址目标 B.收集数据、分析因素、拟
关于用人单位在劳动争议仲裁中举证责任的说法,正确的是()。A.因用人单位
下列措施中属于被动控制措施的是( )。A.编制计划的时候留有余地 B.进行风
最新回复
(
0
)