首页
登录
职称英语
[originaltext] For two months after he started the website digg. com, Kevin R
[originaltext] For two months after he started the website digg. com, Kevin R
游客
2023-09-07
67
管理
问题
For two months after he started the website digg. com, Kevin Rose didn’t need an alarm clock. "By 6 a. m. , I was up and on the computer," he recalls. "(26)It was the sheer fear of not knowing what was on my own home page."
Here’s why: experienced editors do not deliberate over Digg’s front page. It’s strictly a popularity contest. Users post news stories and images found anywhere from the websites of big newspapers to small blogs—and with the click of a button, other users either "digg" the items (meaning they like them) or "bury" them (meaning they don’t).
(27)Kevin Rose started Digg as an "experiment". But he quit his day job within months, Today, the site gets 35 million different visitors a month. When he started Digg, he thought, "If this can pay my rent and I can stay cool in my apartment and drink my tea and have an awesome little office, that’d be more than I could ask for." As a child in Las Vegas, Rose was "the most unpopular kid in school". In the early ’90s, he persuaded his parents to buy him his own computer, which he used to talk technology in chat rooms.
(28)Like many websites, Digg hasn’t yet figured out how to transform its traffic into profit. Nonetheless, it continues to develop. Digg now recommends stories to users based on other stories they like. It also lets them vote on questions they want to ask politicians and famous people.
选项
A、Because he was excited about the website.
B、Because he was keen on computers.
C、Because he was anxious about the website.
D、Because he was eager to succeed in the website.
答案
C
解析
目的原因题。文中开篇提到,Kevin连闹钟都不需要设置,到六点就起来上网,他回忆说,纯粹是害怕不知道自己的主页上会㈩现什么状况,因此可知Kevin每天早起是出于一种焦虑。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2994213.html
相关试题推荐
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,b
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,b
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweathe
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweathe
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweathe
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
[originaltext]W:Hello,Iboughtthislaptopcomputeralittleoveramonthago
[originaltext]M:Excuseme,doestheexpresstrainleaveat2:05?W:No,at1:5
[originaltext]M:Excuseme,doestheexpresstrainleaveat2:05?W:No,at1:5
随机试题
Oversizedbaggageandsportsequipmentaretobe______tothedropoffpointatt
______wayyoudoit,theresultisalwaysthesame.A、HoweverB、WhicheverC、Whoev
Theplansforthebuildingwere______afewmonthsago.(1993年考试真题)A、drawnonB、d
[originaltext]M:Theconcertsetarecordforattendance.W:Iunderstandthere
Myco-teacherandImetintheparkinglotbeforeschoolandstaredintomy
Thirtyyearsago,whenChristianBoerwasfirstlearninghowtoreadwhilegr
试述中央银行制定和执行货币政策的职能及其政策工具 背景与答题要求 中央银
药物引起的腹泻,3天内停止的,不需要服用止泻药,可采用的处置方法是A、经常洗澡
如图,三个图形的周长相等,则a:b:c是多少?() A.4:5:6 B.
下列哪些案件可以适用属地管辖原则?()A.属于越南的一列国际列车行驶在我国领域
最新回复
(
0
)