首页
登录
职称英语
[originaltext] Deforestation in the Brazilian Amazon dropped nearly 46%fro
[originaltext] Deforestation in the Brazilian Amazon dropped nearly 46%fro
游客
2023-09-07
84
管理
问题
Deforestation in the Brazilian Amazon dropped nearly 46%from August 2008 to July 2009—the biggest annual decline in two decades, the government said Thursday. (30)Analysis of satellite imagery by the National Institute for Some Research shows an estimated 7008 square kilometers of forest were cleared during the 12-month period, the lowest rate since the government started monitoring deforestation in 1988.
The numbers have been falling since 2004. when they reached a peak of 27000 square kilometers cleared in one year, according to the space research institute. The government credited its aggressive monitoring and enforcement measures for the drop, as well as its promotion of sustainable activities in the Amazon region, an area in northern Brazil the size of the US west of the Mississippi River. (31)But Paulo Gustavo, environmental policy director of Conservation International, said a main factor is the drop in world prices for beef, soy and other products that drive people to clear land for agriculture in the rainforest.
(32)Satellite images from the space research institute have allowed government inspectors to increase enforcement, the government said. The Brazilian Environment Institute reported confiscating about 230 000 cubic meters of wood,414 trucks and tractors and 502000 hectares of land linked to illegal deforestation activities from August 2008 to July 2009. Amazon deforestation causes 75% of Brazil’s greenhouse gas emissions, according to the National Inventory of Greenhouse Gases.
选项
A、It has been decreasing largely since 1988.
B、It has been out of control for two decades.
C、It has been improved in 2004.
D、It has basically met with government monitoring.
答案
D
解析
推理判断题。短文开头提到,自2008年8月至2009年7月,巴西亚马逊地带遭毁坏的森林面积下降了近46%。是20年来下降幅度最大的一年,排除A);接着指出,自1988年巴西政府开始对毁林进行监管之后,这是最低的一个数字,由此可见一直处于监管状态,排除B);后文还提到,2004年毁林达到最高峰,此后数字不断下降,排除C)。由以上分析可知,D)“它已基本达到政府监管要求”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2994085.html
相关试题推荐
[originaltext]Theexistenceofblackholehadlongbeenpredictedbytheory
[originaltext]W:Bob,Haveyouseenanymoviesrecently?M:Yes,I’veseenafe
[originaltext]W:Bob,Haveyouseenanymoviesrecently?M:Yes,I’veseenafe
[originaltext]W:Bob,Haveyouseenanymoviesrecently?M:Yes,I’veseenafe
[originaltext]W:Bob,Haveyouseenanymoviesrecently?M:Yes,I’veseenafe
[originaltext]M:Now,whatseemstobethetrouble,Mrs.Stephens?W:I’vebeen
[originaltext]M:Now,whatseemstobethetrouble,Mrs.Stephens?W:I’vebeen
[originaltext]M:Now,whatseemstobethetrouble,Mrs.Stephens?W:I’vebeen
[originaltext]M:Now,whatseemstobethetrouble,Mrs.Stephens?W:I’vebeen
[originaltext]M:Now,whatseemstobethetrouble,Mrs.Stephens?W:I’vebeen
随机试题
Readthearticlebelowabouttheimpendingflu.Choosethebestwordtofilleac
Mostofthepeoplewhoappearmostoftenandmostgloriouslyinthehistory
ThefounderoftheLondonSchoolistheBritishlinguistA、J.R.Firth.B、Hallida
Thecompanyfelt______atPresidentObama’scriticism.[br][originaltext]
HowGirlsCanWininMathandScience?A)Mathisacumulativesubject,u
将健康人的红细胞放入与血浆等渗的尿素溶液中,红细胞将会溶解。()
预防HBeAg阳性母亲所生的新生儿HBV感染最有效的措施是()A.乙肝疫苗
按照《建筑法》及相关法规的规定,对全部或部分使用国有资金的项目,建设单位将工程肢
A.红藤B.白头翁C.黄连D.鸦胆子E.秦皮可治痢,又可截疟的药物是
“二战”后,教育制度发展趋势之一是普通教育与()朝着相互渗透的方向发展。 A.
最新回复
(
0
)