首页
登录
职称英语
[originaltext]Nikki Catsouras, the 18-year-old woman was killed in a car crash.
[originaltext]Nikki Catsouras, the 18-year-old woman was killed in a car crash.
游客
2023-09-07
72
管理
问题
Nikki Catsouras, the 18-year-old woman was killed in a car crash. The bloody photos of her body and the crash scene were posted on the Web for the world to see, (30)raising all sorts of questions about privacy online.
Nikki’s parents found out about their daughter’s accident just moments after it happened. (31) But they were forbidden by the police from seeing their daughter’s body it was simply too terrible for a parent to see. A few days later, however, Nikki’s mother saw pictures of her daughter’s crushed body while searching for an online article about the crash. The Catsouras family sued the California police for giving the pictures away to harm their privacy and they got the court’s support.
But with the law on their side, the online--picture incident caused the Catsouras family a lot of pains. They had to borrow money to cover the cost of their legal fees. They forbade Nikki’s three younger sisters from using social networking sites.
(32) The next challenge for the family will be this: How can they stop the spread of the remaining photos present on the Web? In the meantime, the Catsouras family feel better to know that they are one step closer to the end of a seemingly endless nightmare. "In a perfect world, I would push a button and delete every one of the images," says Nikki’s mother, "But it feels good knowing that at least now, at least in California, our case will help prevent this from happening to anybody else."
选项
A、How to cover the cost of their legal fees.
B、How to prevent Nikki’s sisters from using websites.
C、How to prevent the remaining photos on the Web from spreading.
D、How to prevent this from happening to anybody else.
答案
C
解析
细节辨认题[考频:9] 。本题考查Nikki家庭面临的下一个困难是什么?问题中的difficulty是对原文的challenge的同义转述。文章后半部分明确提到,这个家庭面临的下一个挑战就是:如何能阻止剩下的照片在网络上传播,所以C)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2993887.html
相关试题推荐
[originaltext]Robertwassogoodathisprofessionthathewasabletomak
[originaltext]Robertwassogoodathisprofessionthathewasabletomak
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]Agoodmodernnewspaperisanextraordinarypieceofreading.
[originaltext]M:WhataboutthispostofRetailManagerwe’regoingtoadvertis
[originaltext]M:WhataboutthispostofRetailManagerwe’regoingtoadvertis
[originaltext]W:Goodevening,sir.WelcometotheRoyalFantasyHotel.Howcan
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
[originaltext]M:Ifyouhadsignaledyourintentiontoturnalittlesooner,th
随机试题
WelcometotheGrandCenter--theplaceforallthefamilyIfyou
Wastingwoodisaseriousprobleminconservingtheresources,whicharedistrib
Researcherssaypeopletravelingintrafficarethreetimesmorelikelytos
[audioFiles]audio_eufm_j84_001(20082)[/audioFiles]A、Theyworkatashop.B、They
关于腰椎穿刺以下哪项说法不正确( )A.疑有颅内压升高者必须先做眼底检查
根据购买力平价理论,下列选项中不属于市场力量对购买力平价的偏离进行纠正的是()
患儿,女4岁。眼睑肿,两周。查体:血压90/65mmHg,双下肢凹陷性水肿。尿
A.骨髓增生极度活跃B.骨髓增生明显活跃C.骨髓增生活跃D.骨髓增生低下E.骨髓
四只同样的瓶子内分别装有一定数量的油,每瓶和其他各瓶分别合称一次,记录千克数如下
某工程按全等节拍流水组织施工,共分4道施工工序,3个施工段,估计工期为72天,则
最新回复
(
0
)