首页
登录
职称英语
[originaltext] The Americans believe that anybody can become President of th
[originaltext] The Americans believe that anybody can become President of th
游客
2023-09-06
69
管理
问题
The Americans believe that anybody can become President of the United States. In a recent Hollywood comedy, that is exactly what happens.
Dave Kovic, played by Kevin Kline, is a kind-hearted man who runs a business that finds people jobs. He leads a typical American way of life, except for one thing—he looks exactly like the President, Bill Mitchell. In fact, the only thing that makes him different from the nation’s leader is that he is very nice!
The president has started using look-alikes during some public appearances. Dave is offered a chance to "serve his country" by becoming one. However, things go wrong. The President becomes very ill and Dave ends up acting as the President forever.
Director Ivan Reitman, who made the popular and successful comedies like Twins, Ghostbusters and Legal Eagles, could have gone for easy laughs by making fun of the American government. Instead, Dave is an attractive comedy about an ordinary man in extraordinary situations. Kevin Kline gives a double performance as Dave and the President, and Sigourney Weaver is at her best as his First Lady. The love story that develops between her role and Dave is a real classic.
The film is 100% American.However,if you’ve ever felt that anybody could do a better job running the country than the people in power, then you’ll enjoy Dave!
29. What is the purpose of the passage?
30.Who plays the role of the President in the film?
31.What can be inferred from the passage?
选项
A、Sigourney Weaver.
B、Bill Mitchell.
C、Kevin Kline.
D、Ivan Reitman.
答案
C
解析
短文中明确提到Kevin Kline gives a double performance as Dave and the President,由此可知,是Kevin Kline在电影中扮演总统,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2989843.html
相关试题推荐
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext]Everyoneenjoystheseaside.Beachesareidealplacesforga
[originaltext]Goodmorningstudents.ThisclassIbroughttwobooksthatI
[originaltext]Goodmorningstudents.ThisclassIbroughttwobooksthatI
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
[originaltext]W:Don’tforgettobuysomemilkwhenyoucomebackhome;wehave
[originaltext]W:Don’tforgettobuysomemilkwhenyoucomebackhome;wehave
随机试题
Forcenturies,inthecountriesofSouthandSoutheastAsiatheelephanthasbee
OrganicFoodOrganicfarmingwasamongth
Thegovernmenthaspromisedtodo______liesinitspowertoeasethehardshipso
AdvantagesofPublicTransportA)Anewstudyconductedfor
Foodisdifferentfromareatoarea.TheFrencharefamousfortheirsauces,
下列幂级数中,收敛半径R=3的幂级数是:
A.囊肿位于鼻腭管内 B.囊肿常无上皮衬里 C.囊肿位于上颌或下颌中线区
男性,30岁,患斑疹伤寒应选用药物是A.氨苄西林 B.氯霉素 C.四环素
某投资项目寿命期为3年,投资总额为90000元,项目开始时一次投入,分3年收回
关于投标人资格审查的说法,正确的有( )。 A.资格审查分为资格预审、资格中
最新回复
(
0
)