首页
登录
职称英语
A generation of e-mailing, followed by an explosion in texting, has pushed t
A generation of e-mailing, followed by an explosion in texting, has pushed t
游客
2023-09-05
71
管理
问题
A generation of e-mailing, followed by an explosion in texting, has pushed the telephone conversation into serious decline, creating new tensions between baby boomers and millennials (千禧一代)—those in their teens, 20s and early 30s.
Nearly all age groups are spending less time talking on the phone; boomers in their mid-50s and early 60s are the only ones still yakking as they did when Ma Bell was America’s communications queen. But the fall of the call is driven by 18-to-34-year-olds, whose average monthly voice minutes have plunged from about 1 200 to 900 in the past two years, according to the research by Nielsen. Texting among 18-to-24-year-olds has more than doubled in the same period, from an average of 600 messages a month two years ago to more than 1 400 texts a month, according to Nielsen.
Young people say they avoid voice calls because the immediacy of a phone call strips them of the control that they have over the arguably less-intimate pleasures of texting, e-mailing, or Facebooking. They even complain that phone calls are by their nature impolite, more of an interruption than the blip (提示音) of an arriving text. The bias against unexpected phone calls stems in good part from the way texting and e-mail have conditioned young people to be cautious about how they communicate when they are not face to face, experts say.
Deborah Tannen, a linguistics professor at Georgetown University who studies how people converse in everyday life, said older generations misinterpret the way younger people use their cellphones. "One student told me that it takes her days to call her parents back and the parents thought she was intentionally putting them off," she said. "But the parents didn’t get it. It’s the medium."
The difference in communications preferences has created a palpable (明显的) perception gap between young adults and their parents. Jane Beard, who coaches business leaders on public speaking, said that when her niece, Lindsay Spencer, 20, "is in classes at the University of Maryland, I’ll never hear from her until she comes over to do the laundry. We text multiple times a day."
But Beard is understanding about the change in ways of conversing. Not all parents are quite that open to new ways. "My mom gets offended," said Muggaga Kintu, 32, an administrative assistant at Walter Reed Army Medical Center who prefers texting or calling on his own time when he’s not around patients. "She thinks I don’t want to hear from her, and that’s not the case. One day she called me when I was at work, and I told her, ’Instead of calling me, can you text me?’ ’What? You don’t like to hear from me? You don’t like the sound of my voice?’ She said." [br] Who drives the decline of telephone conversation according to the research by Nielsen?
选项
A、Baby boomers.
B、Millennials.
C、18-to-34-year-oIds.
D、18-to-24-year-olds.
答案
C
解析
细节辨认题。根据定位句可知,尼尔森公司的研究表明,语音电话使用减少的趋势主要是由18岁到34岁的人群带动的,故答案为C)。题千中的the decline of telephoneconversation是对原文中the fall of the call的同义替换。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2986682.html
相关试题推荐
Thisattitudebecomespartoftheirsubcultureandis______fromgenerationtog
Thetragedycouldhavebeen______ifthecrewhadfollowedsafetyprocedures.A、
Agenerationofe-mailing,followedbyanexplosionintexting,haspushedt
Agenerationofe-mailing,followedbyanexplosionintexting,haspushedt
Europe,wheretheso-calledpopulationexplosiongotunderwayinthe18thc
Europe,wheretheso-calledpopulationexplosiongotunderwayinthe18thc
Europe,wheretheso-calledpopulationexplosiongotunderwayinthe18thc
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionb
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionb
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionb
随机试题
HowdidtheinterviewerdescribeDeputySheriffJenniferFulford-Salvano?[origi
Inrecentdecadeschildspecialistshavetriedmoreandmoretohelpparent
ArtificialIntelligenceAnydiscussionofartificialintelligenc
AnAmericanresearcherhasdevelopedasimpledevicetohelpstopsnoring(打鼾
A.房室瓣关闭 B.动脉瓣开放 C.两者都是 D.两者都不是快速充盈期(
建筑物的沉降观测点要求均匀布置,观测点之间距离一般为()。A.5~10 B.
将自然数1-100分别写在完全相同的100张卡片上,然后打乱卡片,先后随机取出4
政府资金支持包括( )等方式。A.政府投资B.无偿补助C.奖励D.捐赠E.转贷和
(2021年真题)推动形成的绿色生活方式和消费模式的特征有()。A.创新发展
施工单位诉建设单位拖欠工程案件中,施工单位对人民法院委托的鉴定机构作出的鉴定结论
最新回复
(
0
)