首页
登录
职称英语
[originaltext] Over the past six weeks, Nicky, 42, has cut her daily routine
[originaltext] Over the past six weeks, Nicky, 42, has cut her daily routine
游客
2023-09-05
76
管理
问题
Over the past six weeks, Nicky, 42, has cut her daily routine, and all the products associated with it, out of her life altogether. Yes, for 40 days and 40 nights, there has been no showering, no hair washing, no teeth cleaning and no face washing. She was, in effect, (30) seeking to find out whether we are all simply wasting our money in the name of vanity. By the end of the fourth week, something extraordinary happened. Nicky noticed that not only was she physically feeling better than she had done in a long time, her skin had begun to glow. At the same time, persistent black eyes disappeared unexpectedly. (31) Aside from that, her skin looked fresher and brighter than it had for a decade. But she said she would never want to do anything like that again because not washing affects our friendships, family relationships and self-confidence. (32) Thank goodness she works from home, otherwise it would most likely have had a damaging effect on her career because of this experiment. A bar of soap, organic shampoo and conditioner, and a basic moisturiser (保湿霜) are all she needs now. "While I wouldn’t suggest anyone else take things to the extreme like I did, they can rest assured that when it comes to their beauty routines, less is more," Nicky suggested.
30. Why did Nicky cut her daily routine?
31. What happened to Nicky’s skin four weeks later?
32. How did Nicky avoid damaging effect of the experiment upon her work?
选项
A、To avoid showering, washing and teeth cleaning that she hated.
B、To find whether the daily cosmetics are useful or not.
C、To seek how long people can hang on without money.
D、To find the advantages of people not washing themselves.
答案
B
解析
细节推断题。短文中提到Nicky做了一个极端的生活体验:彻底抛弃所有美容化妆用品。她只是想看看,平日在这些东西上面花的钱是否只是满足了虚荣心。由此推断,Nicky做这个体验的目的是想看看人们平时用的化妆品到底有没有作用。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/2986661.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Haveyoumanagedtoassemblethemachineyet?M:I’vebeenstu
随机试题
Howeverimportantwemayregardschoollifetobe,thereisnogainsayingt
Thejob-seekingperspectiveisparticularlygoodforthefollowingmajorsEXCEPT
1 SendingachildtoschoolinEnglandisastepwhichmanyparentsdonotfind
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanappositive(同位语)?
六西格玛团队由三个层次组成,其中骨干层是指( )。A.倡导者和执行领导 B
一质点在几个外力同时作用下运动时,下列说法正确的是()。A.质点的动
缺氧性肺血管收缩(hypoxicpulmonaryvasoconstrictio
患者男性,42岁,因车祸导致脑外伤8小时,神志蒙陇,呕吐数次,双侧瞳孔等大,对光
与手太阴肺经相表里的经脉是A:手阳明大肠经B:手少阳三焦经C:手太阳小肠经
通风空调设备试运行调试时间不符合规定的是( )。A.风机连续运转2h B.水
最新回复
(
0
)